2023. március 25-én került megrendezésre Kiskunfélegyházán a „Petőfi 200 – Petőfi és családja, vállalkozói karrier a reformkorban, és amit ebből tanulhatunk” vetélkedő döntője.

A vetélkedősorozatra Bács-Kiskun vármegyei általános- és középiskolák jelentkezhettek, 3 fős tanulócsoportokban. A vetélkedő 3 fordulós volt, melyből a 3. alkalom (döntő) a csapatok személyes részvételével zajlott. A játék célja a Bács-Kiskun vármegyei diákok aktív bevonása a Petőfi Emlékévekbe a verseny feladatain keresztül.

-Hirdetés-

A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium „Wattay Forradalmár” csapata az első két forduló feladatmegoldásai alapján bekerült a döntőbe, mely eredményért ezúton is gratulálunk.
A döntőre egy előfeladattal kellett készülni, majd a döntő helyszínén – a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumban – izgalmas megmérettetés várta a csapatokat.
A versenyre jelentkezett 80 csapat közül végül a 3. helyen végeztek a „Wattay Forradalmár” 11.B osztályos tanulói: Kovács Réka, Polereczki Petra, Vén Henrietta.
A tanulók színvonalas, lelkiismeretes, sok szorgalmat, utánajárást és kreativitást kívánó munkáját ezúton is köszönjük!
 
Írta: Horváth-Kőrös Tünde oktató
MEGOSZTÁS
Írta: vira