2023. április 1-jén ismét Kiskőrösre látogatott Font Sándor országgyűlési képviselő, aki beszédében kiemelte, hogy mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne sodródjon bele az orosz-ukrán háborúba. 

„A pénteki parlamenti ülésen nagyon fontos törvényekről szavaztunk, azonban az ellenzék a költségvetést nem szavazta meg. Rendkívül meglepett minket, hogy egy békepárti határozatot sem voltak hajlandóak megszavazni, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy az orosz-ukrán háború befejezése nemcsak nekünk, hanem az egész világnak szükséges lenne. Úgy néz ki, hogy a dollárbaloldal, Gyurcsány Ferenc vezetésével szembemegy a magyar választópolgárok véleményével, hiszen pontosan tudjuk, hogy a magyar közvélekedés háborúellenes, és ezt naponta megtapasztaljuk. Sajnálatosan meg kell állapítani, hogy a dollárbaloldal ezek szerint a háború oldalára állt a béke helyett. Felfoghatatlan számunkra, hogy nem értik, egy esetleges világháború kitörésével nem lesz olyan magyar család, akik ne szenvednének súlyos veszteségeket a háború következtében – legyen ez anyagi, tárgyi, vagy netán emberveszteség- . Nemzeti sorskérdésekben a baloldalra nem számíthatunk, azonban mi a béke oldalán állunk. A jövőben is mindent megteszünk azért, hogy Magyarország ne sodródjon bele ebbe a háborúba!” – mondta el beszédében.

Kapcsolódó cikk
Kiskőrösön tartott sajtótájékoztatót Font Sándor
Kiskőrösön tartott sajtótájékoztatót Font Sándor
Elkötelezettek vagyunk a nyugdíjak értékmegőrzése mellett is! – jelentette ki Font Sándor országgyűlési képviselő, sajtótájékoztató beszédében, hétfőn reggel Kiskőrösön.   ...
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira