A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U13-as gárda az MLSZ Regionális U13 Dél-Kelet országos korosztályos bajnokságban szerepel. Az együttes legutóbb április 1-jén lépett pályára, amikor hazai környezetben fogadták a Békéscsabai UFC gárdáját.

-Hirdetés-

A Szabadidő Parkban lejátszott mérkőzésen a korosztályos bajnokságban előírtak szerint 4×20 perces találkozót játszottak. A 11 csapatos bajnokságban nincs tabella, mert az MLSZ célja a fiataloknál a rendszeres versenyeztetés, a mérkőzés helyzetek gyakorlása. Ebben a bajnokságban Bács, Csongrád-Csanád, Szolnok és Békés megyei csapatok küzdenek meg egymással. A kiskőrösi fiatalok a 15. fordulóban hazai környezetben fogadták a Békéscsabai UFC gárdáját, akik ellen 6-1-re nyertek: Csomor- Bobek, Tóth B., Pogány, Judák, Nehéz, Jáger, Varga B., Radolfi. A kiskőrösiek már a második negyed végére eldöntötték a találkozót, amikor 4-0-ra vezettek. A hazai csapat a három gólt szerző Judák Zsombor, Tóth Bálint és a kétszer eredményes Nehéz Attila találataival nyert 6-1-re.

Agócs Zoltán – Kiskőrösi LC (U13) edzője:

– A mai napon egy jól felkészült ellenfelet fogadtunk, amely csapat az idei első két fordulóban nyerni tudott. Támadó felfogásban kezdtük a találkozót és letámadással próbáltuk zavarba hozni a békéscsabaiakat egy háromvédős rendszert alkalmazva. Nagyon örülök, hogy a fiúk jól alkalmazták a letámadást, amelyből sok helyzetet sikerült kialakítanunk. A mai találkozó azon ritka mérkőzések közé tartozott, amikor az edzőnek csodálkozni kellett, hogy milyen jó egyéni teljesítmények vannak a csapatban. Kreatívan, szemre is tetszetősen fociztunk és több esetben is igen látványos gólokat lőttünk. Jó volt látni, hogy ma nem görcsöltek a játékosok, hanem felszabadultan és bátran focizva nyújtottak jó teljesítményt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS