A megyei I. osztályú női labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC gárdája élcsapatok rangadóján fogadta a Bugac KSE együttesét hazai környezetben. A Szabadidő Parkban kialakított pályán április 2-án a kiskőrösiek a dobogós helyekért küzdő bugaciakkal mérkőztek meg és fontos győzelmet arattak.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok vesztett helyzetből fordítva nyertek 3-1-re (1-1): Herceg D. – Kovács L. (Kövesdi-Oláh), Opauszki (Zahorszki), Dobák (Herceg V.), Kakusziné Szlovák K., Végh (Szempék), Jarjabka, Terecskei (Ballagi), Szűcs D. (Kovács A.).

A találkozó hazai mezőnyfölénnyel kezdődött, a bugaciak pedig gyors csatáraik révén próbáltak veszélyt okozni a kiskőrösi kapu előtt. A 14. percben egy védelmi hiba után elkerülhető gól kaptak a kiskőrösiek és a bugaciak szerezték meg a vezetést (0-1). A hazai próbálkozások a 19. percben gólt eredményeztek, amikor egy kapu előtti kavarodás után Jarjabka Éva egyenlített (1-1). A szünet után a kiskőrösiek maradtak mezőnyfölényben és több helyzetet is kidolgoztak. A hazaiak a csereként pályára lépő Kovács Alexandra találatával a 45. percben egy szép támadás végén megszerezték a vezetést és a szintén a kispadról pályára lépő Kövesdi-Oláh Krisztina 52. percben szerzett nagy góljával a 3-1-es győzelmet is megszerezték. Ezzel a győzelemmel a kiskőrösi női csapat a tabella második helyén áll és versenyben maradt a kecskemétiekkel a bajnoki címért folyó küzdelemben.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

– A mai mérkőzésre szinte a legerősebb keretünkkel készülhettünk, így most a cseresorban is jó képességű játékosokra számíthattam. Nagyon készültünk a találkozóra, hiszen tudtuk, hogy egy gőzelemmel nagy lépést tehetünk az ezüstérem megszerzése felé és továbbra is versenyben maradhatunk a bajnoki címért folyó küzdelemben. Sajnos a találkozó elején kaptunk egy elkerülhető gólt, de fölényben játszottunk és még az első félidőben egyenlíteni tudtunk. A cserejátékosaink jól szálltak be a második félidőre, új lendületet adtak a szélső támadásainknak és a góljaikkal nyertük meg a találkozót. Úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk a mai napon és a továbbiakban szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy a tabellát vezető kecskemétiekkel nagy harcban maradjunk az első helyért.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS