2023. április 07-én megnyit a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőhöz tartozó Kemping. – tájékoztatták a vendégeket a fürdő facebook oldalán. 
Arra is felhívják a figyelmet, hogy a fürdő szolgáltatásai továbbra is – egészen április 15-ig – a Hotel Imperiál fürdőkomlexumában érhetők el, a nyitás egyelőre csak a Kempingre vonatkozik.
 
2023. április 07-től a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő belépőjegy árai megváltoznak, ugyanakkor kedvezmények is igénybe vehetők belépőjegy/bérlet vásárlásakor a következő esetekben:
– A feltüntetett nyugdíjas belépőjegy/bérlet árából 20% kedvezmény adható a nyugdíjas korú (65 év feletti ) kiskőrösi lakosok részére. A kedvezmény kizárólag lakcímkártya felmutatása esetén vehető igénybe!
– Csoportok számára (minimum 20 fő esetén) a feltüntetett belépőjegy árakból 10% kedvezmény adható. Családi jegy vásárlásakor a kedvezmény nem adható!
A kedvezmények egymással nem összevonhatóak!
 
Forrás: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő, 2022.06.05.
 
A fürdőhöz tartozó Kemping árai 2023.04.07-től szintén emelkednek. Fontos változás, hogy a Kemping vendégei részére a fürdő és a tanuszoda használata már csak minimum két éjszaka foglalása/eltöltése esetén ingyenes!
Forrás: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő, 2021. május
Forrás: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook

A Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő megváltozott belépőjegy és a hozzá tartozó Kemping árairól a www.koroskom.hu weboldalon is tájékozódhatnak.

2023. április 15-ig a Hotel Imperiál fürdőkomplexumában a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő vendégei az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:
  • Gyógyvizes tanmedence
  • Gyógyvizes ülőmedence
  • Kneipp taposómedence
  • Finn szaunák, sószoba, pihenőszoba
  • Büfé
Hétfőnként 16 órától este 20 óráig. 
Keddtől vasárnapig reggel 08 órától este 20 óráig. 
 
További információ kérhető:
Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő
6200 Kiskőrös, Erdőtelki út 17.
Telefon: +36 78 311 524
E-mail: ronaszekifurdo@gmail.com
 
 
Kapcsolódó cikk
Áprilisban emelt árakkal nyit újra a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő
Áprilisban emelt árakkal nyit újra a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő
A tegnapi képviselő-testületi ülés alkalmával, a második napirendi pont a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő beszámolójának elfogadásáról szólt, melyet a Kőrösszolg Kft....
 
A galériában látható képek a Hotel Imperiál fürdőkomplexumában készültek. 
-Hirdetés-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS