Az U15-ös vármegyei női labdarúgó bajnokságban a 11. fordulóban a Kiskőrösi LC fiataljai a Kecel FC gárdáját látták vendégül. A Szabadidő Parkban kialakított pályán április 11-én lejátszott találkozón a kiskőrösiek háromgólos győzelmet arattak.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC-Kecel FC 3-0 (0-0)

A Kiskőrösi LC csapata

Kiskőrösi LC: Kupsza – Lucza, Ilyés, Csernik, Herceg V., Vlcskó, Galambos.
Csere: Jónás, Jaksa, Csengődi, Szabó Cs.

A Kecel FC csapata

Kecel FC: Tamaskó – Lajter, Cseri, Ilie, Kollár, Kalo, Csúzi.
Csere: Pásztor, Mihály, Molnár

A mérkőzés elejétől kezdve nagy fölényben voltak a kiskőrösi lányok és több gólhelyzetet is kialakítottak, de az első félidőben ezekből nem sikerült a kapuba találniuk. A keceli lányok szervezetten védekeztek, a vendég kapuban Tamaskó Edina nyújtott jó teljesítményt. A szünet után a hazai fölény gólokban is megmutatkozott, amikor Galambos Anna a kapuba talált az 54. és az 57. percben, Herceg Vanessza pedig a 71. percben beállította a 3-0-ás végeredményt. Ezzel az eredménnyel 12 mérkőzés lejátszása után a kiskőrösiek a 4. helyen állnak 19 ponttal, a keceliek pedig a 10., utolsó helyet foglalják el a tabellán 5 ponttal.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:
A csapat eddig tavasszal két győzelemmel indított és ezt a jó kezdést folytatni akartuk a sereghajtó Kecel ellen is. A meccset végig mi uraltuk, az ellenfél végig védekezte a találkozót és az elől lévő csatárjukra támaszkodva bíztak a kontratámadásokban. Nehéz volt igy megtörni őket, hiszen az első félidőben még 0-0 volt az állás. Viszont a második félidőben egy szabadrúgás góllal megszereztük a vezetést és ez a gól a csapatot megnyugtatta. Továbbra is támadtunk, aminek lett az eredménye még két újabb gól és a végére egy magabiztos győzelem.

Varga István – Kecel FC edzője:
Mezőnyben teljesen fölénk kerekedett a hazai csapat, ezt teljes zárt védekezéssel próbáltuk ellensúlyozni. Ami a mérkőzés nagyrészében sikerült is, de az első bekapott gól után támadóbbá tettem a csapat játékát. A támadóbb játék sajnos nem pozitívan, hanem negatívan hatott a teljesítményünkre. A kinyíló védelmünkkel szemben a Kiskőrös további gólokat szerzett. Kiemelek két játékost a csapatunkból, Tamaskó Edinát és Lajter Anitát, akiknek köszönhetően nem lett nagy arányú vereség a vége.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS