A Kiskőrösi LC utánpótlás gárdái közül az U14-es csapat az MLSZ Regionális U14-es Bajnokság Déli Csoportjában szerepel, ahol a fiúk a felsőházban küzdenek a helyezésekért. A fiatalok a hétcsapatos felsőházi rájátszásban olyan gárdák ellen lépnek pályára, mint a LUA Baja, a Makó FC, a szegedi SZEOL SC, a Dunaújváros, a Hódmezővásárhelyi FC és a Törökszentmiklósi FC.

-Hirdetés-

A csapat az igen erős mezőny 6. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A kiskőrösiek az április 11-én lejátszott találkozó alkalmával a Szabadidő Parkban kialakított pályán a Dunaújváros gárdáját fogadták, akiktől 3-1 (1-3) arányú vereséget szenvedtek: Lomjánszki – Takáts, Csík, Brada, Sipos, Bodonyi-Kovács (Virág), Pohankovics, Boros, Kovács K., Csatlós, Tiricz.

Nagyon rosszul kezdődött a találkozói a kiskőrösiek számára, hiszen védelmi hibákból kaptak elkerülhető gólokat és a 28. percben már 0-3 volt a mérkőzés állása. Ezt követően is sok hibával játszottak a hazai fiatalok, de Tiricz Áron 39. percben szerzett találatával szépíteni tudtak (1-3). A második félidőben voltak gólszerzési lehetőségei a kiskőrösieknek, amelyeket nem sikerült értékesíteniük. A második félidőben a küzdelem dominált és az eredmény már nem változott. Ezzel a vereséggel a kiskőrösiek 6 mérkőzés lejátszását követően a 7. helyen állnak három döntetlenből szerzett 3 ponttal.

Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője (U14):
Jó előjelekkel vártuk a találkozót, mert az előző fordulóban Hódmezővásárhelyen játszottunk kiváló teljesítményt nyújtva döntetlent. Reménykedtem, hogy ezek után a mai találkozót hazai környezetben meg tudjuk nyerni a dunaújvárosiak ellen. Ismertük az ellenfelet, akiktől az idei szezonban idegenben 5-1-re kikaptunk, hazai pályán pedig 5-0-ra győztünk ellenük. Azt szerettük volna, hogy egy szervezett védekezésből indított kontra támadásokkal legyünk veszélyesek a dunaújvárosi kapura, ami sajnos nem sikerült, mert ma az egész csapat nagyon gyengén játszott. Talán a mai napon nyújtottuk az eddig lejátszott mérkőzéseink tekintetében a leggyengébb teljesítményt. A védekezésünkben nagy hibákat követtünk el, sok hibánk volt a passzokban, így sajnos vereség lett a vége. Nagyon bízom abban, hogy a továbbiakban jobb teljesítményre leszünk képesek és előre tudunk lépni a tabellán.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS