2023. április 20-án a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola felső tagozatosai is szavalással töltötték délutánjukat. A felsős diákokat tanító Durst Klaudia tanárnő szerette volna, ha nemcsak az alsósok, hanem a nagyobb gyerekek is felkészülnek a kedvenc versükből. Ehhez kérte és hálás szívvel meg is kapta pedagógus kollégáitól a segítséget, akik kiválasztották a szavalásra kedvet és motivációt érző tanulóikat.

-Hirdetés-

A zsűri ezúttal Horváth A. Gézáné, Sinkó Natália és Szenohradszkiné Kákonyi Gabriella pedagógusok voltak, akik már rengeteg versmondón zsűriztek vagy készítettek fel diákokat. Szakmai szempontból elemezték a pedagógusok a versmondásokat, hiszen fontos volt az önazonos vers, a szép kiejtés, a jó kiállás, hangsúly, magabiztosság. Majd Horváth A. Gézáné igazgatóhelyettes mondott pár szívhez szóló gondolatot minden egyes versenyzőnek az emléklapok és jutalmak átadásakor.

(b-j): Suba Tamara, Zacskó Eszter, Brada Berill, Kiss István, Jancsovics Sára, Stenczel Fanni (Hlavács Hanna I. helyezett nem szerepel a csoportképen)
Az alábbi eredmények születtek:
  1. évfolyam

I. helyezett: Kiss István (felkészítő pedagógus: Durst Klaudia)
II. helyezett: Brada Berill (felkészítő pedagógus: Durst Klaudia)
III. helyezett: Stenczel Fanni   (felkészítő pedagógus: Durst Klaudia)

  1. évfolyam

I. helyezett: Hlavács Hanna (felkészítő pedagógus: Durst Klaudia)
II. helyezett: Jancsovics Sára (felkészítő pedagógus: Kovácsné Pszota Orsolya)
III. helyezett: Zacskó Eszter   (felkészítő pedagógus: Kovácsné Pszota Orsolya)

  1. évfolyam különdíjas: Suba Tamara (felkészítő pedagógus: Gmoserné Valenczi Zsuzsa)
Kapcsolódó cikk
Alsósok köszöntötték a tavaszt a Bemben
Alsósok köszöntötték a tavaszt a Bemben
2023. április 17-én rendezték a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában a házi szavalóversenyt. A szavalóversenyt az iskola könyvtárában rendezték Kedvenc...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS