A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. Az április 22-én lejátszott mérkőzés alkalmával a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta a Kecel FC II. együttesét. A találkozót a végig mezőnyfölényben játszó kiskőrösiek nyerték meg, négygólos győzelmet aratva.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II.-Kecel FC II. 4-0 (2-0)

A Kiskőrösi LC II. csapata

Kiskőrösi LC II.: Pszota – Rohoska, Bata (Nagy Z.), Rácz (Pecznyik), Füleki (Lengyel), Dicsa, Gyurián (Simon), Dedák (Andrási), Mokrickij, Sinkó (Piller), Markó (Kriskó).

A Kecel FC II. csapata

Kecel FC II.: Tóth T. – Prucser, Schuszter, Sendula, Marton, Vágó, Varga F., Orcsik, Ficsór (Szabadi), Holczimmer (Császár), Kovács N.

Már a mérkőzés elejétől kezdve többet birtokolta a labdát a hazai együttes, a keceliek pedig kontratámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni. A hazai fölény a 20. percben gólt hozott, amikor egy kapu előtti kavarodás után Füleki Antal gurította a labdát közelről a vendégek hálójába (1-0). A 36. percben a kiskőrösi Rohoska Marcell szánta el magát lövésre, mintegy 25 méterről, ami után a labda védhetetlenül vágódott a keceli kapu jobb felső sarkába, így 2-0-ra módosult az állás. A szünet után is a kiskőrösiek voltak fölényben és a kidolgozott helyzeteikből Sinkó Dorián (3-0) és az újabb találatot szerző Rohoska Marcell góljaival 4-0-ás győzelmet arattak.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-Nagyon nehéz mérkőzésre készültünk, hiszen szomszédvári rangadót játszottunk, amikor minden mérkőzés háromesélyes. A bajnokság mostani szakaszában az élcsapatok, a jó játékerőt képviselő ellenfelekkel játszunk, ezért volt nagyon fontos, hogy az előző fordulóban a második helyezett Kunfehértő otthonában nyertünk 5-0-ra. Ma is egy rangadót nyertünk meg magabiztos játékkal, aminek köszönhetően életben maradtak az érmes reményeink. A hátralévő öt mérkőzésre szeretnénk nagyon odakoncentrálni és az eredmények kedvező alakulásával akár még a második helyre is odaérhetünk. Nagyon örülök, hogy egyre inkább összeáll a játékunk, szervezetten védekezünk és elől a gólérzékeny játékosainknak köszönhetően tudunk eredményesek lenni.

Doszpod Ferenc – Kecel FC II. játékosa:

-Amit korábban is mondtam már több alkalommal az most is bebizonyosodott, hogy a csapatunk a tabella első felében lévő ellenfelekel szemben nem tud komolyabb eredményeket elérni. Tudtuk, hogy jó játékerőt képvisel a kiskőrösi csapat és szerettünk volna egy szoros mérkőzést játszani. Úgy gondolom, hogy az első gólig jól tartottuk magunkat, a második találat után pedig eldőlt a mérkőzés sorsa. Miközben a hazaiak két olyan gólt is szereztek, ami védhetetlen és szépségdíjas volt, addig nekünk csak néhány lehetőségünk volt a kiskőrösi kapu előtt. Összességében a mai napon a kiskőrösiek jobban játszottak és megérdemelten nyertek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (58 db kép)
MEGOSZTÁS