2023. április 22-én először rendeztek Lovasbált Soltszentimrén. A vendégeket a Közösségi Házba várták 18 órától. Az eseményen közel 180 fő vett részt. A vendégek Soltszentimrén kívül érkeztek Akasztóról, Tabdiról, Páhiról, de  Csengődről is.

-Hirdetés-

A soltszentimrei lovasok közössége gondolta úgy, hogy idén a településükön is szeretnének egy lovas bált megszervezni. Nagy volt az érdeklődés az eseményre, ezt jól mutatja a vendégek magas létszáma is.

Hat ember vállalt fő szerepet a szervezésben: Andó Tamás, Szamek Csaba, Szamek Csabáné, Baracskai János, Baracskainé Andó Anita és Andó Anna.

A megjelent vendégeket a vacsora előtt az egyik fő szervező: Szamek Csabáné köszöntötte, majd a finom birkapörköltet szolgálták fel, melyet Korom Róbert, Kovács Imre és Baracskai János készített el.

Az este jó hangulatáról Kiss Máté és Gmoser István gondoskodtak.

Éjfélkor tombolahúzás is szerepelt a programban, melynek fődíja egy wellness hétvége volt Miskolctapolcára.

Az esemény bevételét a szervezők az októberi szüreti felvonulás még színvonalasabb megszervezésére kívánják fordítani. Ezzel a bállal hagyományt is szeretnének teremteni, így minden bizonnyal jövőre is lesz Soltszentimrén lovas bál.

A szervezők szeretnék megköszönni mindenkinek a segítségét, aki valamilyen formában is hozzájárult az I. Soltszentimrei Lovasbál sikeres megrendezéséhez.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (102 db kép)
MEGOSZTÁS