A 21 éve működő Oldtimer Club Pécs rendszeresen szervez kirándulásokat a tagok számára, akik külföldi és belföldi látnivalókat egyaránt célba vesznek. A tavasz egyik első programjaként Kiskőröst és térségét vették célba.

-Hirdetés-

Mott János, a klub elnöke és a program egyik szervezője mesélt arról, hogy milyen kirándulásokat szerveznek a közös hobbival rendelkező ismerőseik számára, ahol az egészen fiataloktól kezdve az idősebb generációig mindenki jól érzi magát.

A 150 taggal rendelkező pécsi klub az éves szeptemberi nemzetközi találkozón kívül is rengeteg programot szervez. Év közben kisebb és nagyobb, egy vagy többnapos kirándulásokon vesznek részt. Egyik legnagyobb kirándulásuk során, mely több mint 2500km volt, az egész Balkánt bejárták, idén pedig Ausztriát veszik célba.

A Kiskőröst és környékét megcélzó kétnapos kirándulás központjában a múzeumok álltak. A keceli Haditechnikai Parkkal kezdve, a soltvadkerti Motor Múzeumon keresztül a kiskőrösi Old Car Museum autóinak kiállítására is eljutottak. Útba ejtették Petőfi Sándor Szülőházát is, majd a kalocsai Old Motors Pub irányába indultak.

A Old Car Museumban Andrási Noémi fogadta az érdeklődőket, aki ismertette a hely történetét, a megtalálható járműveket és érdekes történetekkel színesítette a bemutatót.

Ezt követően a tagok megnézték a kiállított autókat.

Több mint 40 fővel és 20 autóval járták be Kiskőrös vidékét, melyet elmondásuk szerint nagyon szépnek, rendezettnek és barátságosnak találtak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS