Felborult egy autóbusz az 53-as főút Kiskunhalas és Soltvadkert közötti szakaszán, az 50. kilométernél, 12 sérültet szállítottak kórházba a mentők.
A szerb autóbusz – amelyen 55 utas és két sofőr utazott – Belgrád és Újvidék környéki turistákat szállított Budapestre. Kiskunhalastól 2 km-re a jármű eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, majd az útról lehaladva az árokban az oldalára borult. Mint azt megtudtuk, összesen 15-en sérültek meg a balesetben. Hárman a helyszínen maradtak, tizenkét főt – köztük két gyermeket – a mentők a Kiskunhalasi kórházba szállítottak. Több utas a műszaki mentést végző kiskunhalasi hivatásos tűzoltók segítségével tudta csak elhagyni a járművet. A helyszínre érkeztek a kiskunmajsai hivatásos tűzoltók is. Az egységek áramtalanították a buszt.
 
Az utasokat a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai beszállították a kiskunhalasi közösségi házba, ahol nyugodt körülmények között megvárhatják a Szerbiából érkező mentesítő buszt. Mint azt Kuris István László alpolgármestertől megtudtuk, a bajbajutottakat ásványvízzel és egy kis harapnivalóval, csokoládéval várták a helyiek.
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.
MEGOSZTÁS