A megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC női labdarúgó csapata a 17. fordulóban is folytatta kiváló szereplését a bajnokságban. A lányok az ezüstérmes helyezésüket már korábban bebiztosították, és a tabellát vezetői kecskemétiek ellen idegenben elért 1-1-es döntetlen után léptek pályára hazai környezetben

Az április 29-én lejátszott találkozó alkalmával a kiskőrösiek a Bácsalmási PVSE együttesét fogadták, akik ellen 10-0-ra (4-0) nyertek: Jarjabka – Terecskei, Szempék (Zahorszki), Dobák, Kakusziné Szlovák K., Kovács A., Végh, Kovács L., Szűcs. A kiskőrösiek kapus hiányában ezt a posztot az egyik mezőnyjátékosukkal pótolták Jarjabka Éva személyében.

-Hirdetés-

A bajnokságban sereghajtó és még pont nélküli bácsalmásiaknak a találkozó során nem voltak komolyabb akcióik, így a hazai kapu nem forgott veszélyben. A mérkőzésen végig a hazaiak voltak fölényben, és a helyzetek alapján még akár ennél nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmük. A kiskőrösi gólokat Dobák Szabina-5, Szempék Dóra, Kakusziné Szlovák Krisztina és Végh Emese-3 szerezték.

A kiskőrösiek győzelmükkel továbbra is a második helyen állnak a tabellán 17 mérkőzésen szerzett 41 ponttal.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-Nagyon fájó pillanat volt megélni a kecskeméti döntetlent, hiszen egy utolsó percben bekapott góllal egyenlítettek ki ellenünk a kecskemétiek a rangadón. Közel álltunk a bravúrhoz, hogy idegenben legyőzzük a kecskemétieket, amivel nagy valószínűséggel eldőlt a bajnoki cím sorsa a megyeszékhely csapata javára. Ilyen előjelek után nehéz volt úgy motiválni a lányokat, hogy a bajnoki cím már szinte elérhetetlen a számunkra, a második helyünk pedig biztosan megvan. Azt kértem a lányoktól, hogy játszanak nyugodtan és próbáljanak meg minél nagyobb gólarányú győzelmet aratni a bácsalmásiak ellen. Betartották a lányok azokat a dolgokat, amiket kértem tőlük, így egy szép győzelmet arattunk. Ki kell emelnem, hogy rengeteg egyérintő passzunk volt, és a kapu előtt is eredményesek voltunk, hiszen 10 gólig jutottunk.
A továbbiakban még játszunk a Bugac, a Mórahalom és a Baja csapataival, amelyek során nagyon remélem, hogy további győzelmeket tudunk szerezni és egy szép szezont zárhatunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS