A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szomszédvári rangadóra került sor a 23. fordulóban, ami a dobogós helyekért folyó harcban is nagy jelentőséggel bírt. A május 6-án lejátszott találkozó alkalmával az élmezőnyben található Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta a kaskantyúi FSE gárdáját. A mérkőzés nagy csatát hozott, melyet jobb helyzetkihasználásuknak köszönhetően a kaskantyúiak nyertek meg.

Kiskőrösi LC II. – Kakantyúi FSE 1-3 (1-2)
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Markó, Gyurián, Fülekin (Lengyel), Dicsa (Kriskó), Madácsi, Rácz (Pecznyik), Bata, Mokrickij, Sinkó, Rohoska (Szlovák).

Kaskantyúi FSE: Kovács D. – Széhn, Tratter, Matolcsi, Bartha, Varga Sz. (Makó), Lasztovicza (Kismók), Kovács Zs., Szabó K., Kovács B. (Heftner), Gyöngyösi.

A vendégek számára jó kezdődött a mérkőzés miután a 6. percben Kovács Zsolt szép lövése után szerzett találattal megszerezték a vezetést (0-1). A 21. percben egy védelmi hibát kihasználva növelte előnyét a kaskantyúi csapat, amikor Lasztovicza Ákos talált a kapuba (0-2). A kiskőrösiek próbáltak ezek után mezőnyfölényt kialakítani és a hazai helyzetek a 27. percben hoztak gólt, amikor távolról lőtte a labdát védhetetlenül a bal felső sarokba Rohoska Marcell (1-2). A szünet után kiegyenlített játék folyt a pályán és a kiskőrösieknek volt több nagy gólszerzési lehetősége is. A kaskantyúiak kontratámadásokkal próbáltak veszélyesek lenni, de a befejezéseknél pontatlanok voltak. A hazai csapat a helyzetek alapján közel állt az egyenlítéshez, amikor a 92. percben egy gyors kaskantyúi akció végén Kovács Zsolt talált a kapuba, kialakítva ezzel az 1-3-as végeredményt. A kiskőrösiek a vereség ellenére is maradtak a harmadik helyen 50 ponttal, a negyedik helyre felzárkózott 49 pontos kaskantyúiak előtt.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:

-Sajnos a mai napon nem voltunk frissek és főleg az első félidőben futottunk kevesebbet, mint az ellenfelünk. A középpályán voltak gondjaink és ezen csapatrészben nem tudtuk hozni azt a teljesítményt, ami kellett volna a mai napon a jó eredményhez. Az ellenfelünk gyorsabban játszott, futott és ez különösen az első félidőben látszott nagy különbségként. A szünet után voltak lehetőségeink az egyenlítésre, de ezekkel nem tudtunk élni, így sajnos egy „hatpontos” találkozót vesztettünk el.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE elnöke:

-A bajnokság mostani szakaszában nagyon nehéz mérkőzéseket játszunk, hiszen az elmúlt héten a Kecel FC II. csapata ellen léptünk pályára, most a kiskőrösiekkel mérkőztünk és a következő fordulóban a tabellát vezető soltvadkertiek ellen kellene jó teljesítményt nyújtanunk. Nagyon örülök, hogy két igen jó ellenféllel szemben tudtunk nyerni, hiszen legyőztük a kecelieket és most a kiskőrösieket is. Reménykedtem abban, hogy a mai napon pontot, pontokat tudunk szerezni, mert csak ebben az esetben maradhattunk versenyben az érmes helyekért folyó harcban. Úgy gondolom, hogy ma jó játékot láthattak a nézők, mi kiválóan játszottunk és bravúros győzelmet szereztünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)
MEGOSZTÁS