Kedves Olvasóink!
Immár 7 éve annak, hogy a vira.hu oldalon megjelent az első cikk, ezzel 2016. május 7-én elindult a térség első és egyetlen hírportálja.

-Hirdetés-

Az eltelt évek során messze a legolvasottabb hírszolgáltató médiafelületté nőttük ki magunkat az egész térségben.
Hét év működés és folyamatos fejlesztést követően mára már naponta több, mint 10 000 olvasó látogatja meg a vira.hu honlapot, a közzétett cikkek, hírek száma már meghaladja a havi 200-at is.

Az internet és a közösségi média világában a hírek hamar eljutnak akár a világ másik felére is, így a vira.hu hírportálon megjelent hírek már nem csak a térség településein élőkhöz jutnak el, hanem a közösségi média segítségével a világ minden részére.
Munkatársainknak és együttműködő partnereinknek köszönhetően a térség valamennyi eseményéről, érdekességekről, valamint újdonságokról is hírt adunk rendszeresen a hírportálon.

Sikereinket munkatársaink elkötelezett munkája mellett a folyamatos fejlesztéseinknek újításainknak is köszönhetjük. Így lesz ez valószínűleg ezután is.
Terveink szerint a 2023. évben több nagyszabású fejlesztést valósítunk meg a vira. hu felületein, amelyek reményeink szerint olvasóink számának további növekedése mellett, a Vira szolgáltatatásainak bővítését is elhozza magával. Mindezekről rövidesen hírt adunk.

Köszönjük az együtt töltött 7 évet, olvassák továbbra is a vira.hu híreit!

Születésnapunk alkalmából nyereményjátékra invitáljuk a VIRA.HU minden kedves, hűséges olvasóját!
Játsszanak velünk és nyerjék meg a következő ajándékcsomagot:
  • Két db ajándék belépőjegy a kecskeméti Malom Moziba az általad választott filmre.
  • Két db teljes áru felnőtt belépőjegy a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőbe,
  • 1 üveg igazán különleges Pilvax kávé likőr,
  • 1 üveg kiváló bor – Szentpéteri Néró Rosé válogatás,
  • 1 db „Szeder barátokra lel Kiskőrösön” című könyv.

A Születésnapi nyereményjátékban való részvéthez kattintsanak facebook oldalunkra: VIRA.HU – Kiskőrös és térségének hírei az interneten. 

Sok szerencsét kívánunk!

MEGOSZTÁS
Írta: vira