A Kiskőrösi LC U15-ös női csapata a vármegyei Korosztályos utánpótlás bajnokságban szerepel. Az együttes erős középcsapatnak számít a 10 gárdát felvonultató küzdelemsorozatban.

A kiskőrösiek legutóbb május 9-én léptek pályára, amikor a Kerekegyházi SE csapatát fogadták és 12-0 (0-5) arányú vereséget szenvedtek: Kupsza – Takács T. (Takács A.), Jaksa (Jónás), Herceg V., Csernik, Vlcskó (Szabó Cs.), Galambos.

-Hirdetés-

A mérkőzés esélyese a tabellát százszázalékos teljesítménnyel vezető kerekegyházi csapat volt és a játékukon látszott, hogy nem érdemtelenül állnak az első helyen.

Az első félidőben több veszélyes támadása is volt a kiskőrösi lányoknak, melyek végén pontatlanok voltak vagy a vendégek kapusa hárított bravúrral.
A szünet után sok hibát követtek el védekezésben a kiskőrösi lányok és a végére elfáradtak, így nagyobb arányú kerekegyházi győzelem született.

A kiskőrösi együttes jelenleg 16 mérkőzés lejátszását követően a 4. helyen áll 22 ponttal.

Makó Zsolt – Kiskőrösi LC edzője:

-A tavaszi szezonban már jobb teljesítményt nyújtanak a lányok, mint a bajnokság első felében. Az együttes idén az erősebb csapatok ellen is tudott szoros mérkőzéseket nyerni, ami mutatja, hogy fejlődnek a lányok. Ma azt kértem a lányoktól, hogy szervezetten védekezzünk és kontratámadásokból legyünk veszélyesek, amely taktika az első félidőben jól működött és a helyzetek alapján több gólt is szerezhettünk volna. Sajnos a második félidőben sokat hibáztunk és el is fáradtunk, így nagy gólarányú vereséget szenvedtünk. A bajnokságból még hátravan két forduló, amikor előbb Bácsalmásra látogatunk, majd a bugaciakat fogadjuk. Ezeken a találkozókon szeretnénk olyan eredményeket elérni, hogy meg tudjuk tartani a negyedik helyezésünket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS