A délelőtti órákban érkeztek a keleti és veterán autós-motoros szépségek, délután pedig a versenyek kiértékelését követően útnak indultak, hogy a nagyközönségnek is megmutassák nem mindennapi járgányaikat.

-Hirdetés-

A második találkozójukat kicsit korábbi időpontra szervezték a tavalyihoz képest, mivel már akkor is közbe szólt az időjárás, sajnos ez így történt most is.

„Az időjárás megviccelt bennünket, de a helyszín új adottságai pont jól jöttek ehhez, hiszen nagy zárt sátorral bővültünk a Kajla Off-Road Tanyán. Az idei vetélkedőinket fedett helyen tudtuk lebonyolítani.
A felni kitartó versenyünk mellett a bekötött szemes alkatrész felismerés hatalmas sikert aratott.
Nagyon nagy meglepetésünkre az összesítés végén egy hölgy érte el a legmagasabb pontszámot, azaz ő ismerte fel a legtöbb alkatrészt egy perc alatt.

Bekötött szemes alkatrész felismerés

Természetesen felvonulás is volt a város utcáin, amit nem más, mint az orgoványi Önkéntes Tűzoltó Egyesület vízszállító Tátra tűzoltóautója zárt. E mellett rengeteg más érdekes és szép járművet lehetett látni, mint pl. Major Péter Dutráját, és kétkerekűekben sem szűkölködtünk.

Az orgoványi Önkéntes Tűzoltó Egyesület vízszállító Tátra tűzoltóautója

A finom ebéd és hideg italok kíséretében hatalmas beszélgetések kerekedtek, és eközben már terveztük a jövő évi időpontot ide a Kajla Off-Road Tanyára, Izsákra!” – számolt be hírportálunknak Fertig József (Kajla) szervező.

A Kajla Off-Road Tanya szervező csapata ezúton is szeretné megköszönni minden kilátogatónak a részvételt!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (123 db kép)
MEGOSZTÁS