Szombaton, május 20-án a Kossuth Rádió Országjáró műsora Soltvadkertről jelentkezik be, pontosabban egész nap itt állomásozik a műsor. A Vörös-téren felállított rádiós sátornál várják a meghívott vendégeket a műsorvezetők.
 
Több mint harminc helyi értékőrző, gyűjtő, hagyományokat éltető, művész, kultúrában és gasztronómiában járatos, Soltvadkert jó hírét öregbítő lakos szólal meg a műsorban. Óriási megtiszteltetés ez a városnak, és nagy lehetőség is arra, hogy még többen megismerjék Soltvadkertet és személyesen is ellátogassanak.
 
A Vörös-tér egy részén már pénteken lezárják a parkolókat, (kb. 12 hely) hiszen az élő adástechnikai hátterét biztosító autók is ott állomásoznak. Annyi már biztosan tudható, hogy Temerini Ferenc polgármester 11.30-kor helyezi el a város ajándékát az Országjáró kincsesládájába, ami majd Nagyszalontára kerül, Soltvadkert pedig Szécsény ajándékát kapja, ahol múlt szombaton járt a műsor.

Hallgassák a Kossuth Rádiót szombaton
10 órától délig, illetve 14.30 – 17.30-ig!

Lehet, hogy éppen a szomszéd, vagy a nagypapa, netán az unoka szólal meg az éterben, lesznek szép számmal annyit ígérhetünk!
 
Műsorvezető: Czifra Szilvia
Szerkesztő: Domokos István
 
Forrás, kiemelt kép: Soltvadkert Város Facebook oldal
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira