Május 20-án a XVIII. Bács-Trophy Bajnokság II. futamán közel hatvan járművet regisztráltak a versenyirodában az adminisztrátorok.

A szokásoktól eltérően – ahogyan azt már tavaly kipróbálták – idén megszűnt az péntek éjszakai versengés, és csak egy napos, azaz szombaton nappal, négy speciális szakaszt kellett teljesítenie minden kategóriának, néhol rövidebb összekötő útvonallal.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is az Ali Baba Gyros büfé szolgáltatta a szombati ebédet
-Hirdetés-

A két főbb helyszíne a versenynek a Soltvadkert Motorsport Racing Club saját, off-roadozásra kialakított területe, és egy régi klasszikus, a roncsderbi pálya.

A Soltvadkert Motorsport Racing Club saját területének egy része

Mind két helyszín adottsága, hogy a Soltvadkerten megszokott homok helyett kötött, agyagos a terület, így a verseny előtti esőzés jócskán megtréfálta a szervezőket, és a résztvevőket is egyaránt.
Nem volt olyan speciál szakasz a profi és extrém kategóriában ahol ne borult volna tetőre egy versenygép! Így a verseny végeredménye még az utolsó pillanatban is változott.

Minden évben kiosztásra kerül a B.S. PLASTIC kupa melyet idén László Imre érdemelt ki

Soltvadkert Motorsport Racing Club tagjai ezúton is szeretnék megköszönni a rengeteg segítséget, az erre feláldozott időt, és támogatást! Köszönet a versenyzőknek a Bács-Trophy Bajnokság II. futamán való részvételért és helytállásért!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS