Május 20-án az Izsáki Művelődési Ház megtelt szülőkkel és testvérekkel, ahol az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola diákjai felejthetetlen pillanatokat szereztek a közönségnek.

 

-Hirdetés-

Az eseményen az iskola 1-8. osztályos diákjai léptek fel, akik színvonalas egyéni és csoportos előadásokat mutattak be. Többek között felléptek a járási, tankerületi versenyeken jó eredménnyel szereplő diákok, de bemutatták produkcióikat azok a csoportok is, akik konkrétan erre az estre készültek, valamint idén is színesítették a programot a zeneiskolás tanulók.

A színpadon a gyerekek mesékkel, versekkel, táncos, dalos előadásokkal készültek, a zeneiskolás növendékek zongora, kürt, furulya és fuvola szóval varázsolták el a közönséget. A drámafoglalkozásokon részt vevő diákok, pedig nagyon színvonalas, vicces jeleneteket mutattak be a nézőknek.

Dr. Reznerné Viczián Erzsébet elmondta, hogy 2016-ban rendezték meg először az Együtt a Nebulókért estet, amely egy régi DÖK-ös Ki Mit Tud továbbgondolásának eredménye.

A rendezvény nemcsak a pedagógusok és a gyerek érdeme, hiszen az iskola Szülői Munkaközössége által üzemeltetett büfé bevételével és a belépőkből származó bevétellel az SzMK, a Tanítók Alapítványa az Izsáki Iskoláért Alapítványát támogatta.

Ez az esemény is bizonyítja az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola diákjainak sokszínűségét, hiszen az est nemcsak szórakoztató volt, hanem remek lehetőséget is biztosított a diákok számára, hogy kibontakoztassák tehetségüket és önbizalmukat a művészetek területén.

Szöveg, fotók: Makai Marianna

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira