Május 28-án, vasárnap ismét kinyíltak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Idén is elhozta a „Nyitott szertárkapuk” elnevezésű gyereknapi programot a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
 
 
Vasárnap délelőtt 10 órától várták az érdeklődőket az ország csaknem valamennyi hivatásos tűzoltó-laktanyájában, valamint a „Nyitott szertárkapuk” elnevezésű programhoz csatlakozó önkormányzati és önkéntes tűzoltóságokon.
 

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon már a nyitásra sok család megjelent.
A lánglovagok többször is bemutatták a hatalmas érdeklődésnek örvendő rúdon lecsúszást. Természetesen nem maradhatott el a tűzoltóautóban való fotózkodás, illetve a katasztrófavédelmi autóról való locsolás sem. A gyerekek be is öltözhettek, akiknek színezővel is készültek a szakemberek. Továbbá bepillantást nyerhettek a sok-sok monitor világába, ahol a riasztásokat kezelik, és az épületet felügyelik a tűzoltók. Így nem csak a vonuló tűzoltók, hanem a híradó szolgálatos munkájába is betekintést nyerhettek a családok. 

Fotók: Kiskőrös HTP 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira