A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U12-es gárda az MLSZ Regionális U12-es bajnokság Dél-Keleti csoportjában szerepel. Az együttes a bajnokság utolsó fordulójában hazai környezetben játszott és egy szép győzelemmel zárták a szezont a fiúk.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatalok a küzdelemsorozat 22. fordulójában az Orosházi MTK-ULE 1913 csapatával játszottak, akik ellen 7-0-ra (4-0) nyertek: Supka – Kothencz, Haskó, Schneider, Kuti, Agócs, Takáts, Litauszki, Mester. Csere: Görög, Varga Z. Horváth B. A korosztályos országos bajnokságban 5×2 méteres kapura játszanak a csapatok csökkentett pályamérettel és 4×20 perces játékidővel. A kiskőrösiek a május 28-án lejátszott találkozón már az első negyedben 2-0-ra vezettek, amikor Agócs Lóránt két büntetőt is értékesített. A további játékrészekben is a kiskőrösiek voltak fölényben és sorra dolgozták ki a helyzeteket. A hazai csapatból még a későbbiekben Agócs Lóránt akciógólt is szerzett és a kapuba talált Kothencz Olivér, Görög Áron, Takáts Máté, valamint Kuti Olivér, amivel magabiztos, 7-0 arányú győzelmet arattak a kiskőrösiek.

Kovács József – Kiskőrösi LC edzője (U12):
A megszokott módon készültünk a találkozóra heti három edzéssel, a szabályoknak megfelelően pedig a keret minden játékosa pályára lépett. A mérkőzés elején voltak nehézségeink, de nagyon jókor jött, hogy kapunk két büntetőt is, ami megnyugtatta a csapatot. A teljesítményünkkel az első tíz percet leszámítva meg voltam elégedve, mert a fiúk betartották a megbeszélteket és eredményesen is játszottunk. Úgy gondolom a helyzeteink alapján akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Amennyiben ebben a bajnokságban lenne tabella, akkor az ősszel a harmadik helyen végeztünk volna, viszont a tavaszi szereplésünk kicsit gyengébbre sikerült. Az idei szezon alatt is sokat fejlődtek a fiúk, akik együtt maradnak és jövőre egy korosztállyal magasabb szinten szerepelhetnek majd.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS