A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U13-as gárda az MLSZ Regionális U13-as bajnokság Dél-Keleti csoportjában szerepel. Az együttes a bajnokság utolsó fordulójában hazai környezetben játszott és ötgólos győzelmet aratott.

-Hirdetés-

A kiskőrösi fiatalok a május 28-án lejátszott találkozó alkalmával az Orosházi MTK-ULE 1913 csapatával játszottak, akik ellen 5-0-ra (2-0) nyertek: Csomor – Tóth B., Pogány, Bobek, Nehéz, Radolfi, Judák, Jáger, Varga B. Csere: Fekete.

A korosztályos országos bajnokságban 5×2 méteres kapura játszanak a csapatok csökkentett pályamérettel és 4×20 perces játékidővel. A találkozó az első negyedben nem hozott gólt, majd a második 20 percben a kiskőrösiek Radolfi Tomoslav két találatával 2-0-s vezetésre tettek szert. Ez a kétgólos előny meghatározta a mérkőzés további alakulását és jó játékot nyújtva lőtt még gólokat a kiskőrösi csapat Jáger Szabolcs, Radolfi Tomislav és Nehéz Attila révén, így 5-0-ra nyertek. A kiskőrösi fiatalok a bajnokságban 9 győzelem és 9 vereség mellett, 2 döntetlent értek el.

Agócs Zoltán – Kiskőrösi LC edzője (U13):

– Bíztam a fiúkban és számítottam arra, hogy a mai napon egy magabiztos, nagy gólarányú győzelmet aratunk majd. A keretből több játékossal már évek óta együtt dolgozok és ezt a hosszú közös munkát koronáztuk most meg ezzel a szép győzelemmel. A csapatot nagyon szűk játékoskeret alkotja, így szinte már mindenki tudja a dolgát. Előnyünkre vált a mai napon is, hogy csapat tagjai ismerik egymást, érzik egymás játékát. Elégedett vagyok teljesen a fiúkkal a hozzáállás és a mutatott játék tekintetében is. Jól működtek a passzaink, a támadásvezetéseink és ez a játék méltó befejezése volt a szezonnak, valamint a sokéves közös munkánknak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)
MEGOSZTÁS