Nem akar lemaradni a térség híreiről?

Iratkozzon fel hírlevelükre, és mi hetente küldünk Önnek egy hírösszefoglalót az elmúlt napok legfontosabb eseményeiről a térségben.

Feliratkozom a hírlevélre

Bezárás
Kezdőlap Bács-Kiskun vármegye Ellenőrzésekre kell számítani többek között a virág-, ajándék-, valamint ékszerboltokban, a strandokon...

Ellenőrzésekre kell számítani többek között a virág-, ajándék-, valamint ékszerboltokban, a strandokon és a fagylaltárusoknál

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. június 1-én (csütörtökön) Akasztón, Csengődön, Tabdin és Soltszentimrén ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét és az alkalmazottak bejelentését.

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az iskolai ballagások közeledtével a virág-, ajándék-, valamint ékszerboltokban ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét és az alkalmazottak bejelentését.

-Hirdetés-

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vármegye strandjain és fürdőiben, illetve vendéglátóhelyein, fesztiválokon és rendezvényeken, valamint a fagylaltárusoknál és a szezonális zöldség- és gyümölcsárusoknál ellenőrzik a számla- és nyugtaadást, az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét és az alkalmazottak bejelentését.

Forrás: nav.gov.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS
Írta: vira