Nagy hagyományokra nyúlik vissza a Pünkösdi Kupa utánpótlás kézilabda torna, amit idén 11. alkalommal rendeztek meg a pünkösdi hosszú hétvégén. A résztvevő csapatok több korosztályban is megmérkőztek egymással az ország minden részéről érkezve, mely során a találkozókat Kiskőrösön, Kecelen, Soltvadkerten, Kiskunhalason és Kalocsán játszották le.

-Hirdetés-

A keceli sportcsarnokban a helyi színeket a Kecel KC lány U11-es a fiú U13-as gárda képviselte. Az U13-as fiúknak több jó mérkőzése is volt, melyek során a csoportmérkőzéseket követően a helyosztó találkozójukat megnyerve az 5. helyen végeztek.

A Kecel KC U13-as fiú csapata

A Kecel KC U13-as fiú csapatának eredményei:
Kecel KC-Algyő FKSE 6-22
Kecel KC-Kecskeméti Sportiskola 16-18
Kecel KC-Gézengúz UKC (Kalocsa) 18-11
Kecel KC-DSI Debrecen 11-15
Kecel KC-Gyöngyösi KK 19-16
A csoportban ezzel a 4. helyen végeztek 4 ponttal.
Az 5. helyért játszottak mérkőzést ezek után a kalocsai Gézengúz UKC együttesével, akik ellen 10-8-ra nyertek.
A Kecel KC U13-as csapatának tagjai: Szabadi Zsolt (k), Benyák Kolos, Benyiczki Áron, Berger Péter, Farkas Dominik, Hugyi Zétény, Jakab Dominik, Kárpáti Zétény, Liska Botond, Tóth Ádám, Turcsán Bertold, Vén Marcell, Viedner Vilmos.

A Kecel KC U11-es lány csapata

A Kecel KC az U11-es lány küzdelmekben is szerepeltetett egy korosztályos csapatot. Itt a mérkőzések eredményeit nem rögzítették, a helyezéseket nem nézték. A sportolás, a versenyhelyzetek gyakorlása volt a cél, így a torna végén minden pályára lépő játékos egy aranyérmet kapott. A keceli lányok olyan csapatokkal küzdhettek meg, mint a Szombathelyi KKA, kalocsai Gézengúz UKC, BVSC-Zugló I., BVSC-Zugló II., izsáki KIKI, Balmazújvárosi LKSE és a kecskeméti Judoria.
A Kecel KC U11-es csapatának játékosai: Balázs Viola (k), Fejes Fanni, Flaisz Dóra, Horváth Panni, Kapitány Boglárka, Kovács Júlia, Kovács Laura, Krizsán Luca, Pálinkás Naomi, Pálinkás Szandra, Tukacs Kincső.

A Kiskőrösi NKSZSE aranyérmes csapata

Térségünkből a legjobb eredményt a Kiskőrösi NKSZSE U14-15-ös korosztályban szereplő lány csapata érte el. Az együttes Fenyvesi Éva edző vezetésével megvédte tavalyi első helyét és most is aranyérmet szereztek.

A csapat mérkőzéseinek eredményei:
Kiskőrös-Csepel (U15) 23-20
Kiskőrös-Százhalombatta 20-19
Kiskőrös-Gézengúz UKC 35-20
Kiskőrös-Nova 26-20
Kiskőrös-KESI (U15)18-32
Döntő: Kiskőrös-Százhalombatta 23-17
Gólkirálynő: Csenki Éva Kata – 54 gól
Különdíj: Vida Szonja

A kiskőrösi csapat tagjai: Csatlós Anna, Csatlós Kata, Csenki Éva Kata, Döme Zita, Faragó Dorina, Faragó Gréta, Faragó Izabel, Kálmán Anna, Peckmann Petra, Soproni Enikő, Szikszai Amira, Torgyik Lili, Vida Szonja, Fenyvesi Éva – edző.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (76 db kép)
MEGOSZTÁS