Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az 53-as főúton, Akasztó térségében. A mentők négy sérültet szállítottak kórházba.
 
Mint azt a helyszínen megtudtuk, a személyautó Akasztó felől tartott Solt irányába, iskolából vitték haza a gyerekeket és Dunapatajra tartottak. A kocsi egy kamion előzésébe kezdett, azonban eddig tisztázatlan okból a manővert nem tudta befejezni, a bal oldali árokba csapódott, nekiütközött egy fatuskónak, majd felborult. Az autóban összesen hatan utaztak, három felnőtt és három kisgyerek, azonban biztonsági gyerekülés nem volt a járműben. A mentők a baleset helyszínéről egy nőt, egy 5, egy 8 és egy 11 éves gyereket szállítottak a kiskunhalasi kórházba. A helyszínelés miatt a fél útpályát lezárták, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.
MEGOSZTÁS