Május 27-én családi napot szervezett a Kiskőrösi Óvodák Szűcsi tagóvodájának Méhecske csoportja. A jó hangulatú egész napos rendezvény sikeressége a szülők és az óvodapedagógusok együttes szervezésének és munkájának volt köszönhető.

-Hirdetés-

A vidám nap helyszínét a csoportba járó Udvardi Máté és szüleinek udvara adta. A családi nap keretében gyermeknapot, apák napját és évzárót is ünnepeltek. Az esemény programjaiban a szülők és a gyerekek egyaránt nagy örömmel és lelkesedéssel vettek részt. Szülők és gyermekeik együtt egy örömteli vidám közös játékokban gazdag napot tudtak eltölteni és részt venni családjaikkal együtt.

A pedagógusok által összeállított mozgásos játékokban a gyermekek szüleikkel együtt vettek részt az ebéd előtt. Különféle ötletes játékokkal készültek, mint például „Apataliga”; „borotváljuk apát”; „hamupipőcipő”; „Méhek keresik a virágport”. A játékok zárásaként „A legszebb nők a világon az anyák” címmel közös rajzolás volt, mely során az apukák és gyermekeik rajzolták le anyukájukat.

A pedagógusok különféle mókás játékokkal készültek a szülők és gyermekeik számára

A játékok alatt a bográcsban már készült az ínycsiklandozó finom ebéd. A főszakács Fejes Nóri édesapja, Fejes Norbert volt.

A nap zárásaként A répa című mese dramatizálását tekinthették meg a családi nap résztvevői. A szerepeket a szülők és az óvodapedagógusok közösen vállalták. A gyermekek nagy izgalommal figyelték szüleiket és óvónőjüket belebújva egy-egy mesehős szerepébe, az előadást nagy tapssal jutalmazták. Az események után a közösen készített finom ebéd elfogyasztása következett. A jól sikerült hosszú nap után mindenki kellemesen elfáradva szép élményekkel tért haza.

Az Udvardi család ugrálóvárral is támogatta az eseményt

A programok alatt lehetőségük nyílt az óvodapedagógusoknak kötetlen beszélgetésre a szülőkkel, amelynek hála jobban megismerhették egymást, s összekovácsolódott a közösség.

Köszönet a helyszínért, valamint az ugrálóvárért és persze az ebéd alapanyagáért az Udvardi családnak, valamint Fejes Norbertnek és családjának a finom desszertért. A családi nap szervezésében és lebonyolításában aktívan részt vettek Udvardi János és kedvese  Andrea, Balogh Tamás és kedvese Henriett, Benedek Andor és kedvese Renáta, Kiss Tamás és kedvese Daniella, Markó Péter és kedvese Adrienn, Vass Máté és kedvese Renáta, Opauszki Sándor, Fejes Norbert és Pszota Anett szülők akiknek az óvodapedagógusok ezúton is szeretnék megköszönni munkájukat. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS
Avatar photo
Írta: Tóth Reni