Biztos sokan emlékeznek még a ZICK-ZACK Dancing BAR-ra Soltvadkerten, melynek nemrégiben egy emlékoldalt hoztak létre a népszerű közösségi oldalon. Majd jött az ötlet, hogy a motoros felvonulás napján csináljanak egy emlékdiszkót a piactéren június 10-én este. A zenész DJ BENNY lesz, aki a szórakozóhely fénykorában 4-5 éven át ott zenélt. Egy biztos, a hangulat igazán retro lesz.

-Hirdetés-

Ahogy a csoportban is olvasható:

„Szórakozás volt a Centrumban, centrum volt a szórakozásban…

A csoport azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy a Zick-Zack hoz kapcsolódó emlékeket, fényképeket, zenei videókat összegyűjtse és megossza a csoport tagjaival.

Ezért kérünk mindenkit, hogy legyen aktív, ha van ebből az időszakból fénykép vagy videó a birtokában, azt tegye közkincsé az oldalon!

Várjuk az időszakból származó zenei videókat is!

Hívjatok meg minél több embert, akik élvezték a Zick-Zack zenéit, pizzáit és hangulatát!

Természetesen mindenki mást is várunk a csoportba, aki kedveli a ’80-’90-’00-es évek zenéit.”

A jelenlegi művelődési ház helyén volt a Zick Zack épülete (Forrás: ZICK-ZACK Szórakozás a Centrumban, centrum a szórakozásban..)

Az eseményt: Lakatos Attila, Gyimóti Tibor és Schnürlein Andor kezdték el megszervezni, akik mellé Soltvadkert Város Önkormányzata is odaállt, hiszen engedélyt adtak és helyszínt, valamint felszerelést is biztosítanak a rendezvényhez.

800 jegy már elkelt, azonban a helyszínen is lesz lehetőség jegyvásárlásra. A Zick-Zack nyitási időpontjára emlékezve, 1992 Ft értékű belépő megváltásával lesz látogatható a rendezvény.
Lakatos Attila bekeretezve kapta meg belépőjegyét (Forrás: ZICK-ZACK Szórakozás a Centrumban, centrum a szórakozásban…)

Az első tiszteletjegyet az ötletgazda: Lakatos Attila kapta meg, továbbá VIP belépőt vehettek át azok, akik valaha a ZICK-ZACK-ban dolgoztak. A szervezők ezúton is üzenik, hogyha valaki kimaradt volna a megkeresések során, az bátran jelezze, hiszen ugyanúgy vendégük lesz szombaton este.

Zenékkel, képekkel és emlékekkel is találkozhatunk a nyilvános facebook csoportban (Forrás: ZICK-ZACK Szórakozás a Centrumban, centrum a szórakozásban..)

Ahogyan a régi szép időkben, ital és étel kínálat is lesz a helyszínen: Pati, Piknik Szendvicsbár, Doki, Fröccs sarok.

Te is ott leszel?

Időpont: 2023. június 10.

Helyszín: Soltvadkert Piactér, fedett csarnokrész
(A rendezvény esős időjárás esetén is megtartásra kerül!)

Kapunyitás 20:00, megközelítés a Vörös tér felőli kapun

KEZDÉS 21:00-kor

A zenét: DJ BENNY szolgáltatja

A JEGYEK A HELYSZÍNEN IS MEGVÁSÁROLHATÓK LESZNEK 1992 Ft-ért!!!
(Életkori megkötés nincs!) 

Facebook esemény: ITT

MEGOSZTÁS