2023. június 8-án rendezte meg a Honvédelmi Sportszövetség a fővárosi Kozma István Birkózó Akadémián a Bátrak Ligája versenysorozat országos döntőjét.

-Hirdetés-

A csapatoknak változatos, honvédelmi jellegű, fizikai és szellemi tevekénységekből összeállított feladatokat kellett elvégezniük. Az előzetesen hét helyszínen megrendezett elődöntőkből összesen 14 iskola csapata jutott be a fináléba. Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola „ligásai” az országos döntőben, holtversenyben a 4. helyen végeztek.

Az eredményhirdetésnél Dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke és Bozó Tibor altábornagy, a Honvéd Vezérkar törzsigazgatója köszöntette a versenyzőket és adta át a díjakat. Nagy élmény volt mindannyiunk részére ez a versenysorozat! 

Csapattagok: Balogh Anikó, Fodor Eszter Hella, Horváth Jenő, Mezei Zsigmond Zsolt, Prikkel Lea Sára, Varga Zoltán, Vida Patrik Énok és Vincze Árpád Bence.
Csapatvezetők: Szabóné Pápa Edit és Szabó József.

Kapcsolódó cikk
A Bátrak Ligája Országos Döntőjét is a KEVI csapata nyerte
A Bátrak Ligája Országos Döntőjét is a KEVI csapata nyerte
A Bátrak Ligája versenysorozat fejleszti a diákok akaraterejét, bátorságát, és közösséget is épít – mondta Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, a Honvédelmi...

Sajtóközlemény
Szöveg: Szabó József
Képek: Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola

MEGOSZTÁS
Írta: vira