Újabb fejezetéhez érkezett a Keceli Önkormányzat-Kecel FC összefogása. A Kecel FC folyamatosan próbálja bevonni a fejlesztéseibe a különböző pályázati forrásokat. Egy újabb sikeres TAO pályázatról adott tájékoztatást Haszilló Ferenc polgármester és az egyesület részéről Vata Zalán elnök, valamint Verba József.

 

-Hirdetés-

A 2022/2023-as évben a Kecel FC 11.990.000 forintot nyert különböző gépek vásárlására, amelyeket az elkészült műfüves, valamint élőfüves pályák karbantartására tudnak használni. Az önkormányzat jóvoltából a füves center pályán befejeződött az automata öntözőrendszer kivitelezése és a füvesítés. A fejlesztést Haszilló Ferenc polgármester hathatósan támogatta. Az élőfüves centerpálya karbantartásához a Kecel FC TAO pályázati forrásból vásárolt egy Castelgarden PTX 190 HD típusú fűnyírótraktort. A műfüves játéktér karbantartásához sikerült beszerezni a TAO támogatásból egy Solis 26 HST traktort, mely fel lesz szerelve egy úgynevezett fésűvel, ami biztosítja a talaj sima felületét. A TAO támogatásból megvalósult eszközvásárlásba még belefért egy Simplicity SRD-310-es jelzésű dupla méretű fűnyírótraktor is, amely gyepmintás kerékkészletet is kapott!

A sportcentrumhoz tartozó munkálatokat eddig is a Városgazdálkodási csoport – Radva Zoltán vezetésével – végezte, de így már korszerű gépekkel tehetik mindezt. Természetesen az összefogás jegyében és értelmében a város más helyszínén lévő hasonló munkákra is be tudják vetni a most vásárolt eszközöket.
Az egyesület ezúton szeretné megköszönni a segítséget a következő személyeknek: Bányai Gábor – országgyűlési képviselő, Losonczy László – BKMLSZ elnöke, Zsebi Zsuzsanna – Expert-Express, Becher Zita – befektető csoport.

Tájékoztatás:
A 2023-2024-es tárgyi eszköz beruházásra nyert bruttó 65 millió forintot sikeresen feltöltötte a klub, így július elején elindulhatnak a kivitelezések.
4 projektelemről van szó: világítás kiépítése, 440 méter kerítés építése, 386 m2 térkövezés (műfüves pálya köré) és az utolsó hosszanti oldalon labdafogó háló felhúzása.
Kivitelezés átadásának várható dátuma: 2023. december 15.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS