A Vadkert FC-Soltvadkerti TE II. csapata kiváló teljesítményt nyújtott a vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság elmúlt szezonjában. Az együttes 26 mérkőzésen szerezett 24 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, 130-22-es gólaránnyal, 73 ponttal végzett az első helyen.

-Hirdetés-

A csapat egyetlen vereségét az őszi szezonban szenvedte el, amikor hazai környezetben kaptak ki 2-1-re a harmadik fordulóban az ezüstérmes kunfehértóiaktól és a tavaszi szezonban szintén a kunfehértóiak tudtak csak tőlük pontot rabolni, amikor a soltvadkertiek idegenben játszottak 1-1-es döntetlent. A jó eredményeknek köszönhetően 14 pontos előnnyel lett bajnok a soltvadkerti gárda a kunfehértóiak előtt.

A csapat a bajnoki címet június 23-án ünnepelte meg egy szezonzáró összejövetel alkalmával, amikor aranyérmek kerültek a játékosok nyakába és egyéni elismeréseket is átvehettek a labdarúgók.

Az eseményen megjelenteket a csapat játékosedzője dr. Frank Gábor köszöntötte és a Soltvadkerti TE labdarúgó szakosztályának elnöke Schmidt Zsolt, valamint Varga József vezetőségi tag gratulált az együttesnek a szép eredményhez. Az összejövetelen az egyéni teljesítményeket is díjazták.

Schnidt Zsolt, Radics Zoltán, dr. Frank Gábor

A legtöbb gólt szerző labdarúgók: Radics Zoltán – 24 góllal, Pálinkás Zoltán – 16 gól, Sztankovics István – 14 gól.

Schmidt Zsolt, Windecker Tamás, dr. Frank Gábor, Varga József

A legtöbb gólpasszt adó játékos: Szamosi Péter – 16 gólpassz, Windecker Tamás – 11 gólpassz, Sztankovics István – 9 gólpassz.

Schmidt Zsolt, Szamosi Péter, dr. Frank Gábor, Szekér János, Somogyi Zsolt, Varga József

Az edzéseket legszorgalmasabban látogatók „edzésmenő” elismerést vehettek át: Szamosi Péter, Szekér János, Somogyi Zsolt.

Lavati Károly, Csorba Ferenc, Frittmann Grácián, Gaál Zoltán, Szamosi Péter, Schmidt Zsolt, Varga József, dr, Frank Gábor

A csapat segítőinek munkáját egy emlékplakettel köszönték meg: Frittmann Grácián, Lavati Károly, Csorba Ferenc, Gaál Zoltán, Szamosi család, Füleki Csaba, Szávai Levente.

Radics Zoltán, Windecker Tamás, Schmidt Zsolt, Varga József, Szamosi Péter, Sztankovics István, Szekér János, Somogyi Zsolt, dr. Frank Gábor

Az egész szezonban nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréséül a Vadkert FC aranylabdáját Szamosi Péter vehette át. Ezt a díjat az a labdarúgó kaphatja meg, aki a találkozók több, mint felén pályára lépett és a csapat játékosai szavazatai alapján a legtöbb voksot kapta.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (79 db kép)
MEGOSZTÁS