2023. június 24-én jótékonysági családi napot szervezet a Soltszentimrei Szivárvány Óvoda, Mini Bölcsőde és Konyha alkalmazotti közössége a Szülői Munkaközösséggel együtt, az intézmény gyermekei javára.

A vidám nap helyszíne a már jól ismert közösségi tér volt, a művelődési ház mögött.
Számos műsor mellett egész napos programok is várták a gyerekeket: ingyenes ugrálóvár, népi fajátékok, állatsimogatás, arcfestés, lufihajtogatás és közös sorverseny is várta az érdeklődő gyerkőcöket. A családi napon a  szülők és a gyerekek is egyaránt nagy örömmel és lelkesedéssel vettek részt a különböző programokon.

-Hirdetés-

A napot táncház nyitotta meg 10 órakor Számfira Máté és Számfira-Nagy Zita koordinálásával. Ezt követően nagy sikerű koncertet adott Molnár Orsi, aki egyből a gyerekek szívébe költözött.

Ebédre paprikás krumplit biztosítottak, mely a gyermekek számára ingyenes volt.
Az ebéd utáni sziesztát egy családi torna váltotta fel Ferency Évi vezénylésével. Az átmozgató gyakorlatok felkészítették a résztvevőket a 15:00-kor kezdődő fiatalok-idősek focimeccsére.

A családi nap egészen késő délutánig tartott, amikor kezdetét vehette a szülőknek, valamint minden a bekapcsolódni vágyónak szervezett Retro Party. A rendezvény alatt büfé üzemelt.

A családi napok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a családtagok együtt legyenek, és minőségi időt töltsenek egymással. Ez segíthet megerősíteni a kötelékeket és javítani a családi kapcsolatok minőségét, mindezt egy jó cél érdekében.

 

Szöveg és fotók: Kiss Barbara

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (78 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira