Megérkezett a REpohár a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőbe – olvasható a fürdő Facebook oldalán. Az elmúlt években egyre több szabadtéri rendezvényen, fesztiválon, koncerten lehetett találkozni a repoharakkal vagy más néven fesztivál poharakkal. Szombattól (07.01.) már a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő vendégei is kérhetik italukat – kizárólag a központi büfében – a fürdő saját tervezésű REpoharába.  

-Hirdetés-

De mi is az a REpohár és mit érdemes tudni róla? A Rónaszéki Fürdő Facebook oldalán erről is részletes tájékoztatást kapunk. Az egyedi mintával, a fürdő színes logójával dekorált fél literes pohár inkább a felnőtteknek készült, sör fogyasztására tökéletes, de természetesen gyermekek is ihatnak belőle üdítőt vagy limonádét. Vendel, a kis vidra (Mesék a fürdőből) integet, napozik a gyermekeknek készült három dl-es poharakon. Mindhárom pohár QR kóddal van ellátva. A nagyobb poháron található QR kód a fürdő Facebook oldalára vezet, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy minél több vendég tájékozódjon a szolgáltatásokról, újdonságokról, programokról a fürdő Facebook oldaláról. A kisebb, gyermekeknek készült poháron található QR kód a fürdő weboldalára mutat, ahonnan hat db Vendel, a kis vidra kalandjait megelevenítő színezőt lehet letölteni. Ezeket a színezőket megtalálják a gyerekek a fürdőben kialakított gyermeksarokban is. 

 
Hogyan működik a REpohár?
Az első ital mellé megvásárolt pohár később újratölthető, a nap végén a fürdő központi büféjében tokenre váltható. A következő strandoláskor a tokenért cserébe ismét REpoharat adnak a fürdő büféjében.
Tehát mindenkinek, aki itala mellé megvásárolja a REpoharat két lehetősége van:              A REpohár hazavihető, kedves emlék lehet egy strandolással, pihenéssel eltöltött nap után VAGY a fürdő büféjében tokenre váltható. Következő alkalommal a token ismét REpohárra váltható.
 
A REpohár kiválthatja az egyszer használatos műanyag poharakat, ezáltal a fürdőben, strandolás közben egy kicsit mindannyian hozzájárulnánk környezetünk védelméhez.
A REpohár megvásárolható a fürdő büféjében 500 Ft/db áron.
 
Szintén mától (07.01.szombat) a fürdő büféje hosszabbított nyitvatartással – délelőtt 10 órától este 19:45-ig várja a vendégeket – erről is a fürdő Facebook oldalán olvashatunk.  A gazdag ételkínálatban szerepel például falafel, pipiropogós, kézműves hamburger, hot dog, rántott sajt, gyros, debreceni, többféle jégkrém, üdítő, sör, kiváló Szentpéteri borok és – szintén újdonságként – többféle ízesítésű palacsinta is. Gondolva a városba érkező turistákra kiskőrösi hűtőmágnes is kapható a büfében 400 Ft/db áron. 
 
Ismét kaphatóak a HERCZEGI FINOMSÁGOK a Rónaszéki Fürdőben. A már megszokott széles választékkal, ízletes ételekkel, üdítőkkel, csapolt sörrel ismét várja régi és új vendégeit Herczeg Benedek és családja – olvasható a fürdő Facebook oldalán.    Nyitvatartás: Minden nap reggel 09-től este 20 óráig, a konyha 10 órától 19 óráig üzemel.
 
 
Elindult a fürdő Instagram oldala, ahol még több információt, fényképet, érdekességet szeretnének megosztani a vendégekkel. Mindenképp érdemes követni ott is a Rónaszéki Fürdőt.
 
Júliusban és augusztusban, kicsiknek és nagyoknak számos érdekes és izgalmas programmal készül a Rónaszéki Fürdő, melyekről hamarosan mi is hírt adunk majd!
 
Forrás és fotók: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook oldal
 
MEGOSZTÁS