Az Akasztói Sporthorgász Egyesület július 2-án ismételten megtartotta soron következő horgászversenyét a Kunsági Öntöző Főcsatornán. A verseny jó időjárási körülmények között és helyszínt tekintve kulturált, frissen karbantartott környezetben került megrendezésre.

Az eseményen Orbán Gábor, az egyesület gazdasági vezetője köszöntötte a megjelenteket, ismertette a verseny lebonyolítását és a verseny szakasz szektorait, valamint a résztvevőknek eredményes horgászatot kívánt. A versenyre 35 felnőtt és 11 gyermek horgász nevezett. A sorsolást követően több szektorban került megrendezésre a horgászverseny: úszós, amatőr férfi, amatőr női és gyermek kategóriákban. A gyermek kategóriában a sorsolás etetőanyag kiválasztásával valósult meg, melynek ötlet gazdája Kerékgyártó János volt és a felajánlást Völgyesi Arnold, az M Baits International Kft. biztosította.

-Hirdetés-

Eredmények

Gyermek korosztályban:
I.: Brada Bence 2520 gramm
II.: Győrfi László 1840 gramm
III.: Judák Ádám 1580 gramm
A legnagyobb halat fogó gyermekhorgász Brada Bence volt.

Brada Bence

Női amatőr kategóriában:
I.: Windecker Ferenc Imréné 950 gramm
II.: Antal János Istvánné 470 gramm
III.: Takács Pálné 340 gramm
A legnagyobb súlyú halat Losonczi Istvánné fogta 90 grammos törpeharcsával.

Férfi amatőr kategóriában:
I.: Kerékgyártó János 3230 gramm
II.: Balogh Tibor 2080 gramm
III.: Kiss László 2070 gramm
A legnagyobb súlyú halat Kiss László fogta 1470 grammos csukával.

A fogási eredmények a gyermekeknél 12790 gramm, a nőknél 2470 gramm, a férfiaknál 10410 gramm és az úszósoknál 19760 gramm volt, így az összes fogási eredmény 45430 gramm lett.
A horgászverseny jó hangulatban zajlott le és az eredményhirdetés után az egyesület faházánál közösen fogyasztották el a Tratter István horgásztárs által elkészített sertés pörköltet.

MEGOSZTÁS