Írta: vira

Július 3-án ismét filmet forgattak Kiskőrösről. A Sztárbarangoló című sorozatban Varga Miklós, az Európa című dal szerzője és előadója mutatja be Kiskőröst a nézőknek. Koncz Dezső nemzetközi fotóművész több könnyűzenei műsort is készített, de a Sztárbarangoló című produkció állt hozzá legközelebb. Ez arról szól, hogy egy-egy kedvenc zenészét elviszi szép vidéki városaink egyikébe, és ebből készít egy harmincperces filmet.

Varga Miklós, Máté Péter-díjas magyar énekes, színművész, rockzenész (Forrás: Domonyi László facebook oldala)
-Hirdetés-

Koncz Dezső olyan népszerű, ismert emberek, ha úgy tetszik sztárok, társaságában járja be a kiválasztott várost, akik születésük vagy sikereik okán kötődnek egy-egy településhez. Kiskőröst Varga Miklós mutatta be a nézőknek. A forgatócsoporttal végigsétáltak Kiskőrösön és megnézték, lefilmezték a helyi nevezetességeket és a szép városrészeket. Aláfestő zeneként a műsorban az énekes dalai szólnak majd. Varga Miklós sikerei okán kötődik városunkhoz, hiszen ki ne ismerné Petőfi Sándor Nemzeti dalának megzenésített változatát, melynek ikonikus előadása az ő nevéhez kötődik. De játszott a János vitéz című pop daljátékban is. Igazi hazai gigasiker volt az Európa című dala, és nem szabad elfelejtkeznünk az István, a király rockoperáról, ahol a címszerepet énekelte.

b-j: Varga Miklós, Domonyi László, Koncz Dezső (Forrás: Domonyi László facebook oldala)

Július 3-án, a forgatás utolsó napján, a Polgármesteri Hivatalban és a Szülőházban készített felvételek forgatása között Domonyi László polgármesterrel is találkozott a stáb a Petőfi Korzó Kávéház teraszán. Akik szeretik a jó zenét és a szép városokat, Koncz Dezső Sztárbarangoló című YouTube csatornáján követhetik a filmeket, köztük a Kiskőrösön forgatott részt is a jövő hét végétől.

Forrás: Kiskőrös TV
Fotók: Domonyi László facebook oldala

MEGOSZTÁS