Egész napos játék és kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak. Az Azokért az Emberekért Egyesület és a Mi Örökségünk Klub, közösen szervezte meg Izsákon a második Családi Napot.

-Hirdetés-

Az egyesület elnöke, Farkas Tamás elmondta, hogy az ingyenes rendezvény fő célja az volt, hogy összehozza a családokat és erősítse az izsákiak és a környező települések lakóinak közösségét.

Nagyon jó hangulat fogadta a családi napra látogatókat, a gyerekek számára remek szórakozási lehetőségek álltak rendelkezésre, többek között kézműves foglalkozások, gokart pálya, légvár, hajfonás és csillámtetkó vagy épp az állat simogató, ahol a gyerekek különleges nyuszikat, birkákat és tyúkokat is megismerhettek.

Népszerű volt a gyermekek körében Aranyi Gyula állatsimogatója.

A rendezvényen a rendőrség, valamint a bugaci kézművesek is várták a gyerekeket foglalkozásaikra.

A szervező egyesület és az Ati-Nova Autósiskola jóvoltából gokartozhattak is a gyerekek, ahol kresz táblák útmutatásával próbálhatták ki a gokartozást kicsik és nagyok egyaránt, míg Turcsán István délután lovaskocsikázásra invitálta a résztvevőket. Erdélyi D. Barnabás interaktív zenés műsorral, Horváth Elvira pedig kutyasétáltató programjával szórakoztatta a kicsiket.

A focipályára a motorosok is megérkeztek. Az Ati-Nova jóvoltából a motorosok, – akik hivatásos rendőrök és katonák főállásuk szerint, motoroztatással örvendeztették meg a gyerekeket.

Az esemény lehetőséget adott a közösségi kötelékek erősítésére és a családok együtt töltött minőségi időre. Reméljük, hogy a jövőben is hasonló eseményekkel találkozhatunk, amelyek hozzájárulnak Izsák és környéke fejlődéséhez és boldogabbá teszik a helyi lakosokat.

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS