Egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze az 52-es főúton, Fülöpszállás térségében. Az elsődleges adatok szerint egy embert súlyos, további három főt pedig könnyebb sérülésekkel Kecskemétre, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházba szállítottak a mentők.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Egy Renault személyautó Szabadszállás irányából közlekedett Fülöpszállás felé, azonban az 52-es főúthoz érve nem állt meg a Stop táblánál és behajtott a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Kecskemét felől szabályosan közlekedő Suzukival. A vétlen autót nekilökte a szemből érkező kamionnak, a Renault pedig megpördült és a forgalommal szemben állt meg. Elsődleges adatok szerint a Suzukiban egy fő súlyosan, míg ketten könnyebben megsérültek. A Renaultban egyedül utazó sofőrt is kórházba szállították a mentők. A hatóságok a beavatkozás és a helyszínelés idejére az 52-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS