Elsődleges információk szerint egy személyautó egy balkanyarban nagy sebességgel lesodródott az útról, átszakított egy kerítést, majd egy ház udvarán állt meg. Az autót vezető férfi súlyosan megsérült, a mellette utazó 29 éves nő azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A rendőrség tájékoztatása szerinta halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kiskőrös és Páhi között, az 5301-es számú út 38-as kilométerénél 2023. augusztus 5-én 18 óra 31 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője egy kanyarban nem jól választotta meg autója sebességét, lesodródott az útról és felborult. A balesetben egy 29 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, a sofőr súlyosan megsérült.

Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle idejére félpályás útlezárás van érvényben.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS