Október 07-én ismét benépesül a Szabadidő Park és kezdetét veszi a térség egyik legnagyobb és legjobban várt gasztronómiai rendezvénye a XIV. Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál!- olvasható a fesztivál hivatalos Facebook oldalán. 

-Hirdetés-

A tűzrakó helyek gyorsan fogynak, hiszen az elmúlt két hétben már nagyon sok főzőcsapat regisztrált a rendezvényre. A nagy érdeklődésre való tekintettel, annak érdekében, hogy minden jelentkezés, kérdés, kérés, egyéb információ eljusson a szervezőkhöz a jelentkezéseket a következő e-mail címen tudják leadni a csapatok:                                                                                                                                              kiskorosi.kakasporkoltfozo@gmail.com

A szervezők kérése, hogy az e-mailben történő jelentkezés során mindenki adja meg a csapat vezetőjének nevét, telefonszámát, valamint a csapat nevét is. 

FONTOS! Az új csapatok, akik az elmúlt években nem főztek a fesztiválon, de most mindenképp szeretnék megmutatni kakaspörkölt készítő képességeiket, részvételi szándékukat legkésőbb augusztus 31-ig jelezzék a fenti e-mail címen! – kérik a szervezők a fesztivál Facebook oldalán. 

Elindítottak egy sorozatot is, mely lehetővé teszi, hogy az elmúlt évek Kiskőrösi Kakaspörköltfőző Fesztiváljainak legszebb, legvidámabb pillanatait újraélhessük. Az első videó már megtalálható a rendezvény Facebook oldalán.

Hangolódjunk mindannyian a fesztiválra!

Forrás és kiemelt kép: Facebook Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál

 

 

  

 

MEGOSZTÁS