A Kiskőrösi Tenisz Klub Egyesület 1983-ban alakult meg és azóta rendszeresen szerveznek tornákat a Szabadidő Parkban kialakított pályákon. Az egyesület szervezésében augusztus 26-án rendezték meg a Memorial Kupa elnevezésű versenyt.

-Hirdetés-

A kupáról Csányi Szabolcs az egyesület elnöke elmondta, hogy az idén ünneplik fennállásuk 40. évfordulóját és a jeles eseményekről mindig valamilyen formában megemlékeznek. Jellemzően van egy évnyitó és évzáró versenyük, valamint vannak egyék kupáik, illetve a felnőtt csapat az OB III. osztályú bajnokságban szerepel, ami a legmagasabb Szuperliga után a IV. ligát jelenti. A Kiskőrösi Tenisz Klub Egyesület mintegy 50 fős tagsággal működik és 2019 óta tagja a Magyar Tenisz Szövetségnek is.

A most megrendezett Memorial Kupa során páros csoportmérkőzésekkel kezdődtek a küzdelmek, majd a rájátszás során dőltek el a helyezések. A kupa csak néhány éves hagyományokra nyúlik vissza, amely során a klub alapítóira és az elhunyt tagjaikról emlékeznek meg. A kupa három pályán zajlott le, összesen 12 páros részvételével. Az ápolt környezetben, a kiválóan előkészített pályákon jó hangulatban zajlottak le a küzdelmek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS