Augusztus 27-én vasárnap Nyárbúcsúztató Családi Napot tartottak a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben, ahol a megszokott nyitvatartás szerint reggel 08 órától este 20 óráig várták a vendégeket, a programok délelőtt 10 órakor kezdődtek.      Ebből az alkalomból külön gyermekmenüt is összeállítottak a büfé dolgozói (hotdog+Topjoy), melyet nagyon kedvező áron lehetett megvásárolni a rendezvény ideje alatt. 

-Hirdetés-

Ingyenes Bing nyuszi légvár várta a legkisebbeket délelőtt 10 órától, majd Harangozóné Balogh Zsókának köszönhetően Tarkabarka kézműves foglalkozáson vehettek részt a gyerekek. Színes karkötőfonás fonalból, gipszfigura festés, csillámozás, lakkozás, dekorgumiból halacska ragasztás, csillámos dekorgumiból és spatulából betűző virág készítése is szerepelt a kézműves foglalkozások között, de a legnépszerűbb a gipszfigura festés volt. 

Tarkabarka kézműves foglalkozás Harangozóné Balogh Zsókával

A rendezvényre elfogadta a meghívást Bing nyuszi, aki érkezését követően meglátogatta Erzsikét a pénztárban, megcsodálta fürdő Repoharát, majd fényképezkedett gyermek és felnőtt rajongóival is. 

Bing nyuszi és Erzsike

Harangozó Péter moderátor irányításával sorversenyek, játékos aktivitások következtek. Először teknős evező versenyre került sor, melynek során a két versenyzőnek egy felfújható gumiteknősön kellett átevezni a lehető leggyorsabban a kültéri úszómedence túlsó végére. A teljesítendő táv 25 méter volt, az nyert, aki a leggyorsabban teljesítette a távot. Az eredményhirdetésnél Bing nyuszi is segített, ő adta át a nyereményeket a versenyzőknek.

Teknős evező verseny, Szilágyi Mihály, Szilágyi-Mátrai Zsófia

A teknős evező verseny győztesei:

I. helyezettek: Nagy Vince Soltvadkertről és a keresztapja Tóth Nándor Kiskőrösről. 46 másodperc alatt teljesítették a távot, nyereményük egy pókemberes karúszó, valamint egy 2 000 Ft értékű, a fürdő büféjében beváltható italkupon volt. 

II. helyezettek: Kolonusz Zétény Hartáról és Baier Berna Bítia Kiskőrösről 53 másodperces futamidővel. A fiatalok egy-egy gyermekmenüre jogosító kupont nyertek. 

III. helyezettek: Szilágyi Milán és Szilágyi-Mátrai Zsófia Nagyvenyimről, akik a távot 55 másodperc alatt teljesítették.
 
14 órától Bukor Zsolt vezetésével búvároktatáson vehettek részt a felnőttek, majd 15 órától zenés-táncos zumba animáció következett Kovács Anitával és Bing nyuszival, aki figyelte a medencében lévő táncosokat és kiválasztotta a legügyesebb és leglelkesebb részvevőket. A leglelkesebb felnőtt zumba táncos egy kényelmes nyakpárnát kapott ajándékba, a másik két felnőtt pedig egy-egy 2 000 Ft-os italkupont. Négy kiváló gyermek zumba táncos pedig egy-egy gyermekmenüre jogosító kupont vehetett át Bing nyuszitól. 
 
Merülés előtt.
Ezt követően került sor Harangozó Péter koordinálása mellett a vízipisztoly versenyre, melynek során a labdát egy vízipisztoly segítségével a medence túloldalára kellett juttatni, ahol Bing nyuszi figyelte a versenyzőket.
 
Helyezettek a fiúknál:
I. Győri Nándor
II. Patyi Ádám
III. Kolonusz Zétény
 
Helyezettek a lányoknál:
I. Baier Berna Bítia
II. Szauter Janka
III. Albert Luca
 
Az utolsó program az öt méteres lövő verseny volt, melyre a férfiak mellett hölgyek is jelentkeztek. A kapusok, Tóth László és Kolonusz Zétény nagyon kitettek magukért, kiváló teljesítményüket egy-egy italkuponnal jutalmazta Bing nyuszi.
 
A verseny nyertesei a férfiaknál:
I. helyezett Horváth Gábor – Soltvadkert, nyereménye egy 10 alkalmas szauna + fürdőbérlet.
II. helyezett Rádi Máté, aki egy 2 000 Ft értékű italkupont kapott ajándékba.
III. helyezett Mayer Kristóf, aki egy hotdog+Topjoy kupont nyert.
 
A verseny helyezettjei a hölgyeknél:
I. helyezett Csatlós Anna, családi belépőjegyet kapott ajándékba.
II. helyezett Baier Berna Bítia, aki 2 000 Ft értékű italkupont nyert.
Különdíjasok – akik ugyan nem találtak be a kapuba, de azért megdolgoztatták a kapusokat:
Ba Erika, Rádainé Jónás Andrea és Kincsesné Jónás Márta.
A nyereményeket természetesen ebben az esetben is Bing nyuszi adta át a részvevőknek.
 
Forrás: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook oldal
Fotók: Tóth Anett, Szabó Adrián
 

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS