Egész napos programokkal várják a veteránokat és az érdeklődőket Kiskőrösön 2023. szeptember 2-án szombaton 8 és 17 óra között, a XXIX. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok egyik programjaként. A szervezők 200 járműre, kísérőkkel együtt 350 fő résztvevőre és megközelítőleg 4000 nézelődőre számítanak. Ahogyan az lenni szokott, idén is az ország több pontjáról, sőt külföldről is érkeznek majd autósok, motorosok, akiket több kategóriában fog díjazni a közönség, a szervezők, illetve a szakmai zsűri. Ezúttal is lesz felvonulás a Kossuth-Sárkány-Rákóczi-Petőfi út-József Attila-Mező- Béke utcákon keresztül egészen az Old Car Museumig, majd a Főtérre a Petőfi Sándor úton érkeznek vissza.

A veterán járművel érkezők ajándékcsomagot kapnak, továbbá reggelivel és ebéddel is készülnek számukra a szervezők (Fotó: vira.hu archív) 
-Hirdetés-

15 órakor kerül sor a járművek eredményhirdetésére, ahol több kategóriában osztanak ki díjakat a legszebb és legeredményesebb veterán járművek és tulajdonosaik számára, többek között: közönség és szakmai, korhű öltözet és legidősebb jármű kategóriában. A támogatók által felajánlott tárgyakat tartalmazó ajándékcsomagokkal, illetve babérkoszorúkkal készülnek a szervezők a „leg”eknek.

Idén is kapnak babérkoszorút a díjazottak (Fotó: vira.hu archív) 

Az ország számos pontjáról és térségünkből, illetve Szabadkáról is érkeznek veteránok. A 17 órakor kezdődő felvonulás alkalmával, civilek is csatlakozhatnak majd a veterán autósokhoz, motorosokhoz, megbeszélés szerint.

A rendezvény legidősebb oszlopos tagja Bálind Mátyás (Matyi bácsi) is részt vesz a XI. Veterán Jármű Randin, akinek történetei tovább színesítik majd a rendezvényt (Fotó: vira.hu archív) 

Kecskeméti Károly fő szervező ezúton is köszönetet mond a Veterán Jármű Randi baráti közösségének, minden segítőnek, illetve támogatóiknak és szponzoraiknak felajánlásaikért.

A szervezők idén is szeretettel várnak minden érdeklődőt.
Forrás: Veterán Jármű Randi & Felvonulás, Kiskőrös facebook oldal

 

További információk:
Veterán Jármű Randi & Felvonulás, Kiskőrös facebook oldal
Kecskeméti Károly
+36 30 207 0950 

MEGOSZTÁS