Minden hónap második hétvégéjén gyalogtúrát szervez az Izsáki Önkormányzat, aminek az egyik küldetése az egészséges életmód segítése, a másik pedig, hogy egy kis közösséget hozzanak létre. Dr. Bozóky Imre, Izsák polgármestere elmondta a túrák célja, hogy megmutassák Izsák csodás látnivalóit, segítsék az egészséges életmódot és a minőségi családi, baráti időtöltést.

-Hirdetés-

Szeptember 16-án rendezte meg az első „Gyalogol Izsák” elnevezésű közösségi túráját az Izsáki Önkormányzat. Az első túra úti célja  a Sportpályától az Izsák fájáig és vissza vezetett. Bár az idő nem volt túl kegyes az indulásnál, de akadtak jó páran akik ennek ellenére is a 4 km-es távra túrabakancsot ragadtak. „Ezek nem olyan távolságok, amik ne lennének teljesíthetőek, akár kisgyermekes családoknak, vagy az idősebb korosztály számára is, de természetesen nyitottak vagyunk arra is, ha hosszabb túrák iránt fognak inkább érdeklődni a résztvevők.”– tette hozzá dr. Bozóky Imre polgármester, aki lelkesen vezette a túra résztvevőit.

A jelenlévők kaptak vizet, csokit és biztatást az útra. A séta során megcsodálhatták a Matyó dűlő szépségét, ami a környék egyik meseszép része és az itt található Izsák fáját, ami minden kétségkívül az egyik legszebb fa, amit eddig láttam.

Mindenkit nagy szeretettel invitálnak, aki szeretne többet megtudni Izsák titkairól, szereti a természetet, a friss levegőt, a mozgást és a közösséget, és szeretne egy kellemes túrát tölteni a családjával vagy a baráti társaságával, akkor jelentkezzen a következő gyalogtúrára. A túrák ingyenesek, és minden hónap második hétvégéjén indulnak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS