Szeptember 16-17-én  Pécsen került megrendezésre a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség Steel Challenge Országos Bajnoksága. Nagyon várták a sportlövők ezt a versenyt, hiszen itt mindenki szeretné a legjobb teljesítményt kihozni magából. 
Az idei évben ismét 5 pályán mérték össze tudásukat a szakág sportlövői. A helyszín és az időjárás is tökéletes volt a megmérettetés lebonyolítására.

A kétnapos versenyen Kiskőröst és egyesületünket hatan képviselték. Drexler Christine, Tóth Zsámboki Dávid, Maglódi Tamara, Maglódiné Tóth Szilvia, Maglódi Norbert, Maglódi Attila.

A felkészülés természetesen hazai pálya lehetőségeit kihasználva történt a városi lőtéren. A több éves szakmai munka ismét kiváló alapnak bizonyult, mert igencsak helyt álltak klubtagjaink, akik átlagosan négy különböző divízióban neveztek. Ez rendkívül megterhelő több szempontból, mert minden választott “fegyvernemben” meg kellett lőni az öt pályát, amit a nagy hőség sem könnyített meg. 
 
Klubunk, városunk legeredményesebb indulója ebben az évben is Maglódi Norbert volt, aki hat Országos Bajnoki címet szerzett, valamint egy ezüst és egy bronzérmet. Négy divízió junior kategóriájában foglalhatta el a dobogó legfelső fokát. Ezen felül a “felnőttek” mezőnyében (Overall), két divízióban lett bajnok.
Tóth Zsámboki Dávid nagyon nehéz versenyt tudhat maga mögött, de rutinos már a nagy versenyeken, ennek köszönhetően tudott dobogóra állni az erős mezőnyben.
Legaktívabb sporttársunk, Drexler Christin szintén remekelt és Lady kategóriában kétszer állhatott fel a dobogóra. Christine sajnos technikai problémákkal küzdött, az ő tudásában még benne volt legalább két dobogós helyezés.
Maglódiné Tóth Szilvia elhozott egy Lady Országos Bajnoki címet és még két ezüst érmet.
Maglódi Tamara Lady kategóriában lett a felnőttek közt bajnok, illetve juniorként szerzett még egy ezüst érmet. Itt el kell mondanom, hogy ő egy divízióban indult. Az ő teljesítménye mellé meg kell jegyezzem a teljes mezőny ebben a számban 26 fő volt (overall), amiben 5. helyezett lett.
Kis klubként boldogan nyugtázhatjuk az eredményeket, megvédtük az előző évben szerzett címeket, de újakat is szereztünk ebben az évben. Mindannyian megtettük, amit lehetett – zárta beszámolóját Maglódi Attila, a klub alelnöke.
Drexler Christine Lady kategória:
2. hely. Nagykaliberű pisztoly nyílt irányzék
3. hely. Pisztolykaliberű puska optikai irányzék
 
Tóth Zsámboki Dávid Junior kategória:
3. hely. Kiskaliberű puska nyílt irányzék
 
Maglódiné Tóth Szilvia Lady kategória:
1. hely. Kiskaliberű puska nyílt irányzék – Országos Bajnok
2. hely. Kiskaliberű puska optikai irányzék
2. hely. Pisztolykaliberű puska optikai irányzék
 
Maglódi Tamara Lady kategória:
1. hely. Kiskaliberű puska optikai irányzék – Országos Bajnok
Junior kategória:
2. hely. Kiskaliberű puska optikai irányzék
 
Maglódi Norbert felnőttek között:
2. hely. Kiskaliberű pisztoly nyílt irányzék 
3. hely. Kis kaliberű pisztoly optika 
1. hely. Kiskaliberű puska nyílt – Országos Bajnok
1. hely. Kis kaliberű puska optika – Országos bajnok
Junior (21 év alatti) kategóriában:
1. hely. Kiskaliberű pisztoly nyílt – Országos Bajnok
1. hely. Kiskaliberű pisztoly optika – Országos Bajnok
1. hely. Kiskaliberű puska nyílt – Országos Bajnok
1. hely. Kiskaliberű puska optika – Országos Bajnok
 
Maglódi Attila Senior kategória:
3. hely. Kiskaliberű puska optikai irányzék
 
Írta, képek: Maglódi Attila

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira