A vármegyei I. osztályú női kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi NKSZSE gárdája egy győzelemmel és két vereséggel kezdte az őszi szezont. A lányok a bajnokság nyitó fordulójában hazai környezetben kaptak ki 25-21-re a kiskunmajsaiaktól, majd 41-27-re nyertek Solton.

A kiskőrösi együttes a harmadik fordulóban szeptember 24-én a Mizse KC együttesét fogadta, akiktől 35-28 (15-21) arányú vereséget szenvedtek: Boldizsár 1 – Kornóczi, László 3, Fazekas 9, Zsubori 2, Schiszler 1, Csepregi 5. Csere: Barkóczi 2, Markó-Czérna, Lucza, Németh I. 4, Varga A. 1.

-Hirdetés-

A találkozót a vendégek kezdték jobban és 1-4-es vezetésre tettek szert. A hazai lányok szép gólokat szerezve egyenlítettek 4-4-nél, de a vezetést nem tudták átvenni. A vendégek védekezésben és támadásban is jobb teljesítményt nyújtottak a fiatal kiskőrösiek ellen, így megérdemelten nyerték meg a találkozót.

A kiskőrösi csapat három forduló után a 8 csapatos bajnokság 6. helyén áll 2 ponttal. A csapat legközelebb október 1-jén vasárnap lép pályára, amikor hazai környezetben fogadják 16.00 órai kezdettel a Nemesnádudvari NKSZE gárdáját.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS