A vármegyei III. osztályú labdarúgó bajnokság hatodik fordulójában szeptember 30-án a Kiskőrösi LC II. csapata hazai környezetben fogadta a Kecel Senior FC együttesét. A találkozón végig nagy fölényben játszó kiskőrösiek hétgólos győzelmet arattak.

Kiskőrösi LC II.-Kecel Senior FC 7-0 (4-0)
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II.: Csermák – Lengyel (Dulai), Szlovák (Mokrickij), Sinkó (Füleki), Miklós (Andrási), Gyurián, Dedák, Dicsa, Hajós, Gyenizse, Lengvári (Varga Sz.).

Kecel Senior FC: Csepi (Balogh K.) – Dosljin, Almási (Németh R.), Lajkó, Márkus, Pavlovic, Bús Gy. P., Bús Gy., Vízteleki (Bús Cs.), László, Juhász L. (Lemle).

A mérkőzés elején már a 2. percben megszerezte a vezetést a kiskőrösi csapat Sinkó Dorián révén (1-0). A 9. percben a hazai fölény Gyurián Gábor találatával egy újabb gólt eredményezett, ami el is döntötte gyorsan a mérkőzés alakulását. A keceliek csak néhány alkalommal tudtak támadást vezetni a mérkőzésen, de azok nem sok veszélyt jelentettek a kiskőrösi kapura. A hazaiak nagy fölényben játszottak végig a mérkőzésen, melyen Gyurián Gábor még további két gólt szerzett és a kapuba talált Gyenizse Tamás, Lengvári Szabolcs, valamint Füleki Antal. A kiskőrösi együttes ezzel a győzelemmel a 4. helyen áll 13 ponttal, a Kecel Senior FC gárdája pedig pont nélkül sereghajtó a tabellán.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. csapatának játékosa:

-A csapat teljesítményén látszik az elmúlt hetekben, hogy rendezett háttérmunka folyik és sokat segít a pályán kívülről Beregszászi Sándor, valamint Lengyel László. Ma egy olyan találkozóra készültünk, amelyen számunkra csak a győzelem volt az elfogadható eredmény és ennek megfelelően nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy a második gólunk már a találkozó elején eldöntötte a három bajnoki pont sorsát és utána csak a gólokban való különbség volt kérdéses. Úgy gondolom, hogy amennyiben az utóbbi hetekben tapasztalt hozzáállása lesz a csapatnak a továbbiakban is, akkor bárki ellen eredményesek lehetünk és versenyben maradhatunk az érmes helyekért.

Bús Csaba – Kecel Senior FC játékosa:

-Sajnos nagyon sok sérültünk van és ennek ismeretében a mai napon nem lehettek komolyabb reményeink a jó eredmény elérésében. Tudtuk, hogy a kiskőrösiek nagyon erős, jó játékoskerettel rendelkeznek, ezért megpróbáltunk szervezetten védekezni és a kontárból veszélyesek lenni. Arra törekedtünk, hogy ne szenvedjünk nagy gólarányú vereséget, de sajnos ezt nem sikerült megvalósítanunk. Az eddigi teljesítményünk elmarad a várakozásunktól, szerettünk volna sokkal jobb eredményeket elérni. Fontos megemlítenem, hogy már a tavalyi évben is nagyon erős volt ez a bajnokság, az idei szezonban pedig az új csapatokkal ez még tovább fokozódott. A tervünk az, hogy a tabella alsó feléhez tartozó csapatok ellen szerepeljünk jól és a 10. hely környékére odaérjünk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS