A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatának U18-as együttese a korosztályos országos bajnokság III. osztályának D csoportjában szerepel. Az együttes jó eredményeket ért el eddig az őszi szezonban, hiszen egy vereség mellett négy alkalommal is győztesként jöttek le a pályáról.

-Hirdetés-

A nyolc csapatos bajnokságban olyan ellenfelekkel mérkőznek meg a kiskőrösi fiatalok, mint a kalocsai Gézengúz UKC, a Tungsram SE-Nagykanizsa, Dunaújvárosi VKSE, Bácska SZSE, Hőgyészi SC, Kecel KC és az MK Pelikán Siklós KC. A fiatalok az első fordulóban a Bácska SZSE otthonában nyertek 29-22-re, majd a Tungsram SE-Nagykanizsa otthonában is győztek 34-19-re. A következő találkozón a kalocsai Gézengúz UKC ellen léptek pályára és az idegenbeli mérkőzésen 37-28-ra kikaptak. A következő fordulóban sikerült a javítás a fiúknak, amikor hazai környezetben 31-23-ra győzték le a Dunaújvárosi VKSE együttesét.

A kiskőrösi csapat legutóbb október 5-én az MK Pelikán Siklós KC együttesét fogadta, akik ellen 50-8-ra (27-4): Kovács I. – Megyeri 11, Fábián 11, Gombár 6, Döme 9, Grausza 2, Harangozó 8. Csere: Szabó A., Czeglédi 3, Fülöp, Dicsa. A mérkőzés elejétől kezdve a kiskőrösi fiatalok domináltak és a 12. percben már 9-0-ra vezettek. A játék ezen szakaszában már eldőlt a mérkőzés és a továbbiakban csak a két csapat közti gólkülönbség volt kérdéses. A nagyarányú hazai győzelemben szerepet játszott az is, hogy a kiskőrösiek sok gólt szereztek lerohanásból. Ezzel a győzelemmel 5 mérkőzés lejátszását követően a kalocsai Gézengúz UKC mögött a második helyen áll a kiskőrösi együttes 8 ponttal.

Harangozó Andor – Kiskőrösi KSK játékosa (U18):
Jó kezdtük az őszi szezont, hiszen négy győzelem van már mögöttünk és az egyetlen vereségünket Kalocsán szenvedtük el egy szoros mérkőzésen. A mai mérkőzésre is nagyon készültünk és szerettünk volna győzelmet aratni. Ma egy gyengébb képességű csapat ellen nyertünk nagy arányban, de úgy látom, hogy a legnagyobb vetélytársaink a bajnokságban a kalocsaiak és a dunaújvárosiak. A siklósiakat ismertük, hiszen tavaly is játszottunk már ellenük két mérkőzést. Tudtuk, hogy nem a legerősebb ellenfelünkkel játszunk a mai napon, de komolyan vettük a mérkőzést és így sikerült ilyen nagy arányban nyernünk. Szeretnénk a bajnokság alapszakaszában olyan eredményt elérni, amivel a felsőházi rájátszásban folytathatnánk, ahol egy dobogós helyezés elérését tűztük ki célul magunk elé.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS