A vármegyei I. osztályú női kézilabda bajnokságban szereplő Kiskőrösi NKSZSE csapata október 7-én hazai környezetben játszott mérkőzést. Az együttes a küzdelemsorozat 5. fordulójában a Kiskunhalasi UKSC gárdáját fogadta, akiktől szoros csatában szenvedtek kétgólos vereséget.

-Hirdetés-

A Kiskőrösi NKSZSE csapata ezen a játéknapon 21-19-re (12-12) kikapott a kiskunhalasiaktól: Boldizsár – Kornóczi 1, Zsubori 3, László 3, Schiszler 4, Varga A. 2, Csepregi 2. Csere: Németh I. 3, Markó-Czérna 1, Nagy D. A találkozó végig kiegyenlített küzdelmet hozott és egyik csapat sem tudott nagyon gólkülönbségű előnyre szert tenni. Fontos megemlíteni, hogy a vendégek 12 hétméterest dobhattak a kiskőrösiek 4 próbálkozásával szemben.

A hétméteresek aránya a végére döntően befolyásolta az eredmény alakulását is, de a találkozó csak az utolsó percekben dőlt el. A hajrában a szerencse is elpártolt a hazaiaktól, amikor az 54. percben 19-20-nál Markó-Czérna Binaka lövése kipattant a kapufáról, miközben a kiskunhalasiak úgy szereztek gólt, hogy a kapufáról kipattanó labda Boldizsár Nikitáról lepattanva került a kiskőrösi hálóba. Az 58. percben még 19-21-nél visszajöhettek volna a mérkőzésbe a hazai lányok Németh Indira hétméterese kimaradt. A kiskőrösi lányok ezzel az eredménnyel 5 mérkőzés lejátszását követően a 6. helyen állnak 2 ponttal.

Czérna János – Kiskőrösi NKSZSE edzője:
-Úgy gondolom, hogy ma a lányok nagy akarással játszottak és megpróbálták a legtöbbet kihozni magukból. A mérkőzés végig nagyon nyílt volt és csak az utolsó percekben dőlt el a kiskunhalasiak javára. Azzal nem tudtunk nagyon mit kezdeni, hogy az ellenfelünk 12 hétméterest dobhatott. Két egyforma képességű csapat találkozott egymással és fontos megemlítenem, hogy a vendégek kapusa több nagy bravúrt is bemutatott, amivel jelentősen hozzájárult a győzelmükhöz. A továbbiakban is bravúr kell ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, de a fiatalok beépítéséhez még idő kell. Voltak jó dolgaink a mai napon, szép gólokat is szereztünk, amiből azért lehet építkeznünk a továbbiakra.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS