A népmese napja alkalmából Családi mesedélutánt szerveztek a Batthyány Óvoda pedagógusai. Az Anyanyelvi munkaközösség tagjai nagy szeretettel, élőszavas meséléssel, találós kérdésekkel, népdalokkal örvendeztették meg a mesehallgató kicsiket, nagyokat, a mesehallgató családokat. A rendezvényre szülők és nagyszülők is érkeztek a gyermekekkel. A vendégek színes mesekapun átbújva léphettek be a mesék birodalmába.

A vendégek színes mesekapun átbújva léphettek be a mesék birodalmába
A Családi mesedélután interaktív játékokkal, közös zenéléssel, énekléssel átszőtt pillanatai igazi élményt nyújtottak mindenkinek.
-Hirdetés-

A Népmesekincstár mesepedagógia módszert alkalmazva élőszóval mesélt Podobniné Vándor Andrea és Szentgyörgyi Ibolya. Podobniné Vándor Andrea és Slajkó Anikó óvodapedagógusok furulyajátékkal is készültek. A családi mesedélután közös vidám népdalénekléssel zárult.

A rendezvényre szülők és nagyszülők is érkeztek a gyermekekkel

Köszönjük a kedves családoknak a részvételt. Köszönjük Benke Lizi családjának a kolompot, amelyet a báránykájuk nyakából adtak kölcsön a mesedélutánra, Takács Máté anyukájának a napraforgókat. Köszönjük a mesedélutánon nyújtott segítséget az Ügyes kezek- és az Egészségünk és környezetünk munkaközösség vezetőinek, a Dalospacsirták- és az Anyanyelvi munkaközösség tagjainak, valamint az óvodánk dajka nénijeinek.

Podobniné Vándor Andrea és Slajkó Anikó óvodapedagógusok furulyajátékkal is készültek

MesÉLJÜK a mesét szívvel-lélekkel, szeretettel: Podobniné Vándor Andrea Anyanyelvi munkaközösség-vezető és Szentgyörgyi Ibolya Népmesekincstár foglalkozásvezető óvodapedagógusok 

 

Szöveg: Szentgyörgyi Ibolya
Fotók: Dicsa Regina 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira