2023. október 7-én a HELL CITY – Guns N’ Roses & AC/DC Cover Band harmadik alkalommal koncertezett az izsáki ZÖREY klubban.

-Hirdetés-

 

A Guns N’ Roses és AC/DC dalokat játszó Hell City tribute zenekart, a tavaly októberi fellépésükhöz képest, tagcserék után, ismét hat fővel hozták a nagy elődök hangzásvilágát.

Hell City zenekar
HELL CITY – Guns N’ Roses & AC/DC Tribute Band: Czigler Sándor – ritmusgitár, vokál; Ádám László – basszusgitár; Szabados Gábor – dob; Tátrai Ferenc – szólóének; Hornyák Zsolt – szólógitár; Ács Sándor – billentyű, gitár, vokál

Mint ismeretes, mind az AC/DC, mind a Guns N’ Roses óriási hatást gyakorolt a rockzene világára, és a Hell Citynek sikerült megtartania és átadnia ezt a különleges hangzást. Az AC/DC könnyed, lendületes rock zenéjével az önfeledt bulizás érzését kelti, míg a Guns N’ Roses komplexebb és érzelmes hangzásvilágával mély érzelmeket ébreszt.

A friss tagcserén átesett Hell City az előadás során is megmutatta, hogy a zenekar továbbra is kitart az igényesség és elkötelezettség mellett, és a kiválasztott számokat hiteles és lelkes interpretációval adja elő, amit az élő YouTube videó is tanúsíthat.

Az este során a Hell City nem csupán egy egyszerű tribute zenekarként, hanem elkötelezett és tehetséges előadókként állt színpadra, bizonyítva, hogy a rockzene legendái továbbra is élnek és inspirálnak, és a zenekar méltó módon képviseli ezeket az ikonikus elődöket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS